Lagen om attraktion och vibrationer

Idag ska vi prata om förhållandet mellan Lagen om attraktion och vibrationer och hur du kan använda dig av det.

Visste du att din kropp vibrerar? Och visste du att runt dina celler, så finns det ett tomrum som vibrerar? Ja, jag vet att detta låter lite hokuspokus men I själva verket så är det så allting är uppbyggt, vibrationer.

Så idag ska jag fokusera mig på att prata om just själva frekvensen… Men först och främst så måste vi få dig på banan sa att du förstår vad en frekvens är för någonting.

En frekvens är en monoton rörelse. Har du hört talas om att en tv är 50 Hz?. Det som menas egentligen är att varje bildruta ritas upp 50 gånger per sekund. Och nu radiosignaler, exempelvis 104,3 MHz. Det innebär alltså 104,3 miljoner svängningar per sekund! Så snabbt vibrerar radio signaler. Vanlig eluttag, 250 svängningar per sekund.

Här har du en video som illustrerar hur dessa frekvenser skapar mönster.

När det kommer till radiovågor och elektronik så är det ju skapat artificiellt. Kroppen däremot har en frekvens som ligger på ungefär mellan 60-70 svängningar per sekund.

Attraktionslagen gör dina tankar till verklighet

Om du läser detta nu, så har du mer eller mindre kunskap och förståelse om Lagen om Attraktion och vill förmodligen fördjupa dina kunskaper och lyckas med att attrahera pengar, manifestera lycka, kärlek eller något annat materiellt in i ditt liv.

Då vet du att genom att man tänker på ett visst sätt, så skapar man en verklighet.

Om vi nu tar och kollar vad som händer biologisk i hjärnan.
När en tanke rör sig i huvudet så kan vi konstatera att en tanke är ett medvetande enkelt förklarat.
Sen givetvis så har vi ju tankar som är omedvetna och undermedvetna och det är dessa som vi behöver ha lite koll på för att lyckas med allt detta.

Ett bra exempel är när vi drömmer, då är ju tankarna undermedvetna. I sovandes stund så kan du inte påverka dina tankar rationellt, vilket leder till att drömmar kan vara hur utflippade som helst.

Med när vi är vakna så har vi en mycket bra förmåga att kunna påverka I vilken utsträckning samt vilken riktning vi ska tänka, och kan ”tänka på annat” eller sysselsätta oss för skingra tankarna.  Men det är jättesvårt att mer eller mindre stänga av tankarna.

Greppa dina undermedvetna tankar

För mig är en stillsam hjärna lika med sinnesro.
Om du känner igen dig i att du oroar dig för mycket och tänker mycket ”tänk om”-tankar. Så behöver du prompt identifiera i varför du tänker så och eliminera dessa. För att dessa är nämligen roten till att du inte kan manifestera. Det är så enkelt. NU säger jag inte att det är det lättaste att få koll på varför vissa av oss tänker ”katastrof-tankar”, men vi behöver ha en klar sikte in till universum.
Våra ögon tar in all information och vår hjärna solverar vad kroppen ska prioritera och skickar det som olika lager med olika prioriteringar.

Manifestera med känslor och affirmationer

När jag skickar mig själv affirmationer så ser jag till att baka in själva affirmation i ett sammanhang.

Om vi tar ett exempel…  att jag affirmerar meningen ”Jag är duktig” Då ser jag till att måla upp en bild på en situation där jag t.ex. får beröm.
Om jag skulle affirmera budskapet ”Jag är rik ”, så målar jag upp en bild i mitt mentala rum där jag hanterar ekonomiska situationer på ett sätt som matchar själva affirmationen. Som att till exempel handla något utan att kolla på prislappen och jag då även tar emot det med lycka och tacksamhet.

Att attrahera är förmågan att kunna sätta sig själv i en svängning(frekvens).  Ett mycket bra sätt att kunna uppnå den svängningen är genom meditation.

När man väl har upplevt en sådan svängning inombords för första gången, då vet man det eftersom det är så starkt.

Om jag ska försöka förklara hur det känns när man väl ”svänger” så känns det lite som att kroppen först domnar av snabbt och för mig så börjar det runt solar Plexus och sprider sig ut till hela kroppen.

Det är nästan som ett andligt uppvaknande och har liknande intensitet som en panikångestattack fast detta har en skön och underbar känsla så klart.
Det är alltså mycket intensivt.

Sen vet jag att en del religiösa kallar det för typ guds beröring. Men det som egentligen händer är att  du hamnar i ett tillstånd som gör att kroppen gör vibrationerna medvetna. Vibrationerna finns alltid där nämligen, på samma sätt som att ditt hjärta slår och om du anstränger dig fysiskt, så kan du känna hjärtat slå.

Har du någon gång kollat på en sån där ”3D-bild”? Att om du stirrar på en massa punkter så till slut så kommer det fram en 3D-fisk eller vad det nu kan vara. När dina ögon börjar ställa in sig på att se motivet, så känns det som att allting förändras för ett kort ögonblick. Likaså så kan du börja se motivet men den försvinner. Den försvinner för att du börjar kämpa för att se. Känner du igen det?  Det är likadant här. Det behöver komma av sig självt.
Så fort du börjar lägga energi på att förstärka den så kommer du tillbaks till.. låt oss kalla det för verkligheten.

Du kan inte pusha dig genom det, den behöver komma av sig själv. När det väl händer, så vet du. Till dess, ge inte upp, gör så många övningar du bara kan och jag poängterar än en gång: Ge inte upp!

Ett annat sätt att förklara det vore att jämföra det lite med att vara dunder kär. När man går på dom rosa molnen och allt förutom kärleksobjektet känns så trivialt.

Kroppen har många dolda funktioner. T.ex. så får du anstränga dig för att kunna se din näsa fast den är ju där! Hjärnan ”maskar” ut den från ditt synfält. Ja, kroppen är fantastisk!

När du befinner dig i svängning, så vet du det.  Första gången eller de första gångerna så kan det kännas obehagligt, vilket är helt förståelig, det är intensivt.

Detta tillstånd är som lagen om attraktion på steroider.  Du är då ”connectad” med universum och beroende på graden av din träning och erfarenhet, så boostar du upp din attraktionslag.

Mina ljudspår är designade att trigga fram den vibrationen och innehåller även ett programmeringsläge för kroppen så att du kan trigga fram den svängningen när du vill. Jag har en trigger som jag använder för att fylla mig med värme. En del når den nivån mycket snabbt och en del får köra de guidade visualiseringarna lite mer intensivt för att komma in i det.

kom igång med attraktionslagen nu

Sammanfattningsvis så vill jag verkligen be dig att ta ett beslut. Vill du göra en förändring? I så fall så kör! Gör det inte mer komplicerad än vad det är utan bara kom igång med allt detta nu!

Och för dig som är en bit in och har börjat manifestera med hjälp av attraktionslagen, så rekommenderar jag mina ljudspår om du vill förenkla saker.

Har du svårt att få
lagen om attraktion
att fungera?

Vår demonstrationsvideo ger dig en glimt av kraften i våra attraktionsmeditationer. Klicka på play-knappen och upplev själv hur våra attraktionsmeditationer kan hjälpa dig att manifestera det du önskar.

Endast denna månad:
Köp alla 4 i ett paket och spara 494 kr

Alla 4 Guidade attraktionsövningar i ett paket.

Du får omedelbar tillgång till Guidade Meditationer för att manifestera dina drömmar i din mail och kan direkt ladda ner ljudspåren.

Vi värdesätter din säkerhet och integritet. Alla transaktioner hanteras av Stripe Payments Gateway, en av de mest betrodda betalningsplattformarna i världen.
98SEK

Över 10 000 manifesterande kunder

Få tillgång till en av de bästa guidade visualiserings tekniken i 3 enkla steg!

  1. Välj vilken / vilka fokus områden du vill ha.
  2. Tryck på “Köp nu”
  3. Den enkla checkout sidan kommer laddas, där du behöver enbart ange ditt email, så får du de digitala ljudspåren i mailadressen du skrev.

Spåren levereras i MP3 format och du kan välja själv hur du vill spela upp dem. Från din telefon, paddan, datorn eller från ett usb minne.