fbpx
Loading...
Guidad visualisering2021-01-17T11:45:35+01:00
guidad-visualisering-attrahera-pengar

Skapa din verklighet med tankens kraft

Visualisering går ut på att skapa sig ett mentalt rum, där du visualiserar dina mål. Ett konkret exempel, som jag även tar upp i kursen, är en bil. Det hela går ut på att skapa en plattform, en yta eller en scen som du kopplar ihop med dina tankar och dina känslor.

Om du reflekterar lite nu. Tänk på något som får dig att känna glädje. Kanske dina barn, kanske din senaste semester eller kanske bara en sådan enkel sak som att du tar en promenad eller fixar lite i trädgården? Det är så enkelt uppbyggt. Du tänker och din tanke skapar en känsla.

Tankens kraft

Genom att ha en mental bild av det du vill åstadkomma, så jobbar du undermedvetet mot detta mål.

Genom att göra uppgifterna kontinuerligt, så kommer din bild bli mer och mer starkare och målet är att du ska känna din bild som att den redan har inträffat. Då skickar du dig själv en övertygelse så stark, att det blir en verklig och naturlig tankesätt i dig.
När du utövar övningarna, så är det viktigt att du är positiv och optimistisk. Det handlar om att göra detta med öppet sinneslag.De som har en positiv inställning till livet har ett försprång, eftersom de välkomnar processen. De som har en negativ syn, brukar ibland börja med att ifrågasätta saker och ting samt inte riktigt till fullo vilja släppa in nya saker.
Så mitt råd och önskan är att du har ett öppet sinnelag redan från start. Efter du har gjort din valda uppgift, så kommer du uppleva dig mycket positiv och känna dig euforisk. Desto mer öppen du är till detta, desto starkare känsla får du och som direkt följd, närmare dina drömmar och uppsatta mål.

MindExploit guidade visualiseringar hjälper dig måla upp dina mål

Allt efterhand du upprepar övningarna, så kommer din innerliga känsla bli starkare, likaså kommer den vara en naturlig del inom dig. Lika naturlig som att du tänker, så kommer du känna att du redan har dina önskade mål.
Det finns flera kändisar som har använt sig av visualisering för att nå framgång som Will Smith, Arnold Schwarzenegger, Wayne Dyer, Oprah Winfrey, Will Smith, Jim Carrey, Steve Harvey, Rhonda Byrne
Många av oss går omkring och tänker samt drömmer om olika föremål här i livet som de vill ha. En del gör det detaljerat, men de flesta skapar bara en enkel förnimmelse. Genom guidad visualisering så skapar du en tydlig målbild som berör flera sinnen.
Oavsett på hur du fungerar bäst, auditiv, Visuell eller Kinestetisk, så är ljud spåren utformad som så att de kommer beröra flera av dina sinnen simultant och kommer vara ett bra hjälpmedel till att nå dina uppsatta mål.

De vanligaste frågorna som vi får

Hur funkar det?2019-03-01T06:21:11+01:00

Du lägger dig eller sätter dig bekvämt, jag föreslår dock att du ligger ner eftersom du kommer kunna andas bättre. Sen startar du en av de spåren du har. Det finns en berättarröst som kommer guida dig. Rösten är inspelad i en riktig ljudstudio av professionellt yrkeskunnigt folk. En aspekt som tål att repeteras är att andningen är viktigt. I mailet som du får efter genomförd betalning, finns det en instruktionsfilm som går genom andningen samt även hur du skapar trigger-punkter. Trigger-punkter är en teknik som går ut på att du programmerar din kropp för att kunna associera ett känslotillstånd. Du kommer känna en stark positiv känsla efter varje session. Beroende på hur mottaglig du är, så kommer den komma snabbt eller efter ett antal gånger. Våga släpp taget och åk med berättaren.

Funkar det?2019-03-01T06:21:55+01:00

Ja det funkar. Allting börjar med en tanke. Testa själv med att tänka på en solig strand och din senaste semester i ett par minuter och reflektera över vilken känsla det skapar i dig. Så enkelt funkar det. Desto mer frekvent du gör övningarna, desto starkare blir dina tankar och som följd, desto starkare blir känslan. Det är känslan som kommer vara drivande mot dina mål. Förvänta dig dock inte att du gör en övning och att helt plötsligt så står din Ferrari utanför dörren. Detta är inget påhitt, men vi vill vara noga med att berätta för dig att ibland går det fortare och ibland tar det ett litet tag. Att ha en positiv inställning påskyndar processen, samt det är roligare att vara positiv.

Vad ingår i köpet?2019-03-01T06:22:55+01:00

Du får access till totalt 4 ljudspår om du väljer Bundle alternativet. Det är 4 st guidade visualiseringar som berör följande områden:
Din drömbil
Ditt drömhus
Ekonomisk oberoende
Ditt drömjobb

Musiken är producerad i 432 Hz, som är 8 Hz under det som kallas för stämd A ( 440 Hz ). Det finns studier som visar att kroppens svängningar har en bättre respons till 432.

Formatet är MP3 320 Kbps ( standard är 128 Kbps). Detta får att du ska få den friheten att kunna spela upp dem från vilken media enhet du vill.

Är detta farligt?2019-03-01T06:23:14+01:00

Inte det minsta. Det är en positiv upplevelse. Vi har testat detta under research och skapar processen med personer som har en depressionsliknande tillstånd och de kände sig positivt och upprymda. Du kommer bli avslappnad så det finns en liten risk att du somnar om du är t.ex. utmattad sen innan, så tänk på att inte ha några stearinljus tända.

Kan jag få detta på audio-CD?2019-03-01T06:23:45+01:00

Ja det kan du! Skicka oss ett mail, så ser vi till att skicka det till dig!

Hur köper jag dessa 4 spår?

Få tillgång till en av de bästa guidade visualiserings tekniken i 3 enkla steg!

  1. Välj vilken / vilka fokus områden du vill ha.
  2. Tryck på “Köp nu”
  3. Du kommer automatiskt hamna på checkout sidan.
    Där du behöver enbart ange ditt email och efter genomfört köp, så skickar vi dig en nedladdning länk med valda produkter.

Spåren levereras i MP3 format och du kan välja själv vart du vill spela upp dem.

Din drömbil

Här kommer du bli vägled när du står vid din bil, Hur säten luktar, hur nyckeln känns i dina hand, hur motorn svarar när du gasar. En mycket detaljerad upplevelse som kommer ge dig en tydligare bild av just din drömbil

79SEK
Ditt drömjobb

Här får du vägledning om  hur du ska tänka och framförallt känna när du har ett jobb som du älskar! Står du fast i ett jobb som du inte gillar, så kan detta vara en bra motivation och en liten push framåt. Det finns många olika jobb, överallt.

79SEK
Ekonomisk frihet

Här blir du guidad genom en process av hur det är att vara ekonomisk oberoende, Hur du kan välja vad du ska fylla dina dagar med, aldrig ställa larm och få mer tid med familj och nära.

79SEK
Ditt drömhus

Här får du en mycket enkel men intensiv genomgång av ditt drömhus, Du får lära dig att kunna se detaljer i ditt hus på det sättet som du bara drömmer om. Denna här har hjälpt mig mycket.

79SEK
Alla 4 Guidade attraktionsövningar i ett paket.

Du får omedelbar tillgång till Guidade Meditationer för att manifestera dina drömmar i din mail och kan direkt ladda ner ljudspåren.

Vi värdesätter din säkerhet och integritet. Alla transaktioner hanteras av Stripe Payments Gateway, en av de mest betrodda betalningsplattformarna i världen.
98SEK

Mindexploit.se använder sig av STRIPE som betalnings processor. Stripe är en internationell kassasystem som är betydligt smidigare och inte lika monopol inriktad som t.ex. Klarna, samt har lägre avgifter.
Om du har en webbshop, så rekommenderar jag att du kollar på Stripe. Vill du veta mer om Stripe så kan du göra det genom att klicka PÅ DENNA LÄNK TILL STRIPES HEMSIDA som tar dig till deras hemsida i ett nytt fönster/tab. 

Ditt köp som du gör här hanteras över en Krypterad SSL anslutning. Du ser ett hänglås uppe där själva hemsidans namn står och det betyder att hela sidan är krypterad. Vi sparar inte dina uppgifter.

Till toppen