Attraktionslagen – Några knep på vägen för att attrahera pengar

Att manifestera det vi önskar är en övning som vi alla kan lära oss och utveckla. Genom att använda attraktionslagen kan vi locka till oss det vi önskar i livet, oavsett om det handlar om att få ett drömjobb, attrahera ekonomisk frihet eller få det hus och den bil vi alltid har drömt om.

För att använda attraktionslagen på ett effektivt sätt behöver vi först och främst fokusera på det vi vill ha, och inte det vi inte vill ha. Det handlar om att tänka positivt och visualisera vår önskan som om vi redan har den. Genom att fokusera på vad vi vill ha, i stället för det vi inte vill ha, så ändrar vi vår frekvens och matchar vår önskan bättre.

Ett dåligt exempel ”Det finns aldrig några parkeringsplatser.”

Ett bra exempel: ”Jag hittar alltid parkeringsplats” (Jag använder mig alltid av den, jag har till och med fått kommentaren när jag och en kompis skulle till ett ställe i Malmö: -Fan vilken tur du har som hittar en P-plats. Och då slog det mig att det var en bekräftelse från universum att detta funkar.

Detta här med negativa eller positiva affirmationer måste du förstå skillnaden mellan! Det är en av hemligheterna bakom attraktionslagen.

Ett annat dåligt och bra exempel som du kanske känner igen dig i:
Ett dåligt exempel: ”Så många räkningar det kommer, slutar de aldrig?”
Ett bra exempel ”Jag vill inte ha räkningar/Jag har inga räningar som behöver betalas”

Denna har en rolig historia som jag vill dela med mig av, för den visar på hur universellt detta är.

Min mentor är boende i Thailand sen många år tillbaka. När vi lärde känna varandra så lärde han mig 2 saker som har etsat sig fast och jag har låtit det styra mig. Dessa 2 saker är en del av mig numera och jag använder det i min vardagliga liv.

Först så visade han mig att detta fungerar. Han var så trött på alla räkningar för typ 10 år sen, så han sa till sin flickvän: Från och med idag, så vill jag inte se en enda räkning mer. Efter han sa detta till henne, så har han inte sett en enda räkning, för hon sköter dem. Nu kanske du tycker att detta inte har mad attraktionslagen att göra, men det ligger en ekonomisk underton i det.

Till historien ska tilläggas att de har flera verksamheter här i Thailand ihop där hans flickvän sköter dem och han har bara startat upp dem och vägleder mellan varven.

Hur kopplingen är här, är att han lever i attraktionslagen och genom den har han skapat sig ett imperium. Numera så åker han omkring i sina motorcyklar och utforskar Asien.

Här lärde jag mig viden av att affirmera och vilken kraft en mening egerligen har om man repeterar den och ser hur saker förändras kring “den menignen”.
Det är nästan lite skrämmande när man tänker även på detta: ” Var försiktig med vad du ber om”

Den andra lärdomen han gav mig var en historia om en händelse i hans ungdom. Så här är den:
Han går in i en mack och där jobbar en person som har någon kromosomstörning, Den personen stod och gjorde i ordning ett gäng sedlar på ett överpedantiskt och maniskt sätt helt ödmjukt, nästan smekte sedlarna och vårdade dem ömt och helt fokuserad på pengarna där bakom disken.

Så min vän frågade honom: Vad gör du så där för? Självklart förstod min vän att det var inte riktigt 100 med den som jobbade där, men min vän är bra, han bemötte honom med vördnad och respekt som vem som helst.

Efter att ha fått frågan så sade personal killen:
Jo, pengar ska man behandla som sin flickvän, för då vet man att de kommer tillbaka och inte lämnar en.

När jag fick det berättad till mig, så fastnade en sak, ”Var rädd om pengarna och respektera pengarna”.

Under den dagen, så hanterade jag pengar på ett hedrande sätt, kände tacksamhet att jag hade dem, tog upp dem försiktigt och respektfullt när jag handla något, la växeln fint när jag fick växel tillbaka, stängde plånboken sakta och la den ödmjuk i fickan, ja hela paketet.

2 kvällar senare när jag ska hämta min scooter på väg till parkeringen, och har varit fokuserad på att behandla mina pengar med respekt, ödmjukhet och tacksamhet så hittar jag en sedel på marken.

Denna sedel var exakt lika mycket som det jag hade spenderat på 2 dagar. Detta var en till bekräftelse att jag var på rätt spår.

Livet blir fullt av sådana här bekräftelser när vi är på rätt spår. Har du några liknande erfarenheter så grattis! Du är på rätt väg. Har du inte det, så se till att skaffa det!

Träna på attraktionalagen med affirmeringar

Lär dig hur mycket du kan om attraktionslagen, affirmera hur mycket du kan, meditera hur mycket du kan.  Och framför allt våga att tro på processen!

Men det handlar inte bara om att tänka positivt, det handlar också om att höja vår egna frekvens.
Detta gör vi genom att göra det som gör oss glada och som vi mår bra av. Det kan vara vad som, du kanske gillar att baka, så baka mer och känn tacksam att du kan baka. Själv gillar jag att laga mat och jag blir helt lyrisk när jag gör det. Det är som att blanda Pär Moberg och Ernst i en samma person. Där är jag.

När vi följer vår inre glädje, så höjer vi vår egen frekvens och drar till oss mer av det goda.

I våra digitala meditations övningar så har vi ett steg där du lär dig att programmera dig själv när du känner just den positiva energin. Efter ett tag så har du dina egna triggers som låter energin flöda genom dig, att tillåta den frekvensen triggas av en fysisk handling, som i det här fallet är att ”hålla tummarna”.

En annan viktig del av attraktionslagen är att uppskatta det vi redan har i livet. Genom att känna tacksamhet för det vi har, så öppnar vi upp för mer av det goda i livet. Vi skapar en god cirkel som gör det lättare att dra till oss mer av det vi önskar. Det är en enorm kraft i tacksamhet. Jag går omkring och är tacksam hela tiden. Att vara tacksam och samtidigt vara positiv öppnar många dörrar.  Lär dig att se glaset halvfullt i stället för halvtomt. Eller som jag brukar säga: Det är ditt ansvar att fylla glaset fullt. Att ta ansvar över ditt öde/framtid.

En aspekt av detta som är viktigt är att inte känna desperation och press på att absolut måste ha det vi önskar. Det kan skapa motstånd som hindrar oss från att matcha det vi vill uppnå. Ibland så kommer saker när man väl släppt det. Du har nog hört uttrycket ” När man minst anar det
Lär dig att luta oroa dig varför saker inte händer, gör du din del, så kommer det att hända, träna att applicera attraktionslagen, gör affirmeringar, använd gärna våra ljudspår som en boost och känn tacksamhet att du är på väg.

Det är viktigt att du är ärlig mot dig själv och gå till botten med dina negativa känslor emellanåt. Detta går många miste om. “Det är alltid bra att ”göra rent i sitt hus” så inte du signalerar omedvetet negativitet för dig. Jag berör just detta i mina tidigare inlägg och en del av oss behöver börja på djupet.

Sitt i stillhet och känn in vad du har för dolda övertygelser som hindrar dig från att tro att du är värd och kan få det du innerst inne önskar. Detta ör du genom att lyssna på dina tankar. Märker du en “negativitet som ditt egna svar, så behöver du ändra på det.

När jag var yngre så vågade jag inte drömma, för jag var den första( och enda) bromsklossen. Fick jag en ide på någonting jag ville göra, så var jag själv snabbt med kontringar som: ” ne det klarar jag inte av”, “shit detta kommer ju ta lång tid, kommer inte gå” eller den klassiska “sånt kan ju inte jag”. KÄnner du igen dessa banor, så finns det egentligen bara en sak att göra. Gå emot dina rädlsor, för de är bara tankar skapade av rädsla för att ta tag i något eller rädsla för en föändring.

Det är lätt att känna negativa känslor, som rädsla att detta inte kommer att funka.  Motsatsen till rädsla är tillit och det bästa du kan göra är att lita på processen. Allt hänger ihop och under din resa så kommer du upptäcka hur det hänger ihop. Rädsla vs tillit, negativa vs positiva affirmationer

Genom att acceptera och välkomna dina egna tankar, kan du lättare släppa taget om dem och ägna dig åt att fokusera på det du vill. Men det behövs träning och mental engagemang. Börja idag!

Om du vill lära dig mer på djupet om attraktionslagen och hur du kan använda den för att manifestera dina drömmar, så kan jag varmt rekommendera våra guidade visualiseringsövningar.

Genom att lyssna på en hel guidning så kan du snabbare komma in i rätt frekvens och manifestera till dig det du önskar i livet. Ett mycket bra verktyg där responsen har varit fenomenal.

Köp alla fyra guidade visualiseringsövningar och börja manifestera din drömverklighet redan idag!

Har du svårt att få
lagen om attraktion
att fungera?

Vår demonstrationsvideo ger dig en glimt av kraften i våra attraktionsmeditationer. Klicka på play-knappen och upplev själv hur våra attraktionsmeditationer kan hjälpa dig att manifestera det du önskar.

Alla 4 Guidade attraktionsövningar i ett paket.

Du får omedelbar tillgång till Guidade Meditationer för att manifestera dina drömmar i din mail och kan direkt ladda ner ljudspåren.

Vi värdesätter din säkerhet och integritet. Alla transaktioner hanteras av Stripe Payments Gateway, en av de mest betrodda betalningsplattformarna i världen.
98SEK

Över 10 000 manifesterande kunder

Få tillgång till en av de bästa guidade visualiserings tekniken i 3 enkla steg!

  1. Välj vilken / vilka fokus områden du vill ha.
  2. Tryck på “Köp nu”
  3. Den enkla checkout sidan kommer laddas, där du behöver enbart ange ditt email, så får du de digitala ljudspåren i mailadressen du skrev.

Spåren levereras i MP3 format och du kan välja själv hur du vill spela upp dem. Från din telefon, paddan, datorn eller från ett usb minne.