Manifestera med hjälp av attraktionslagen.  Här har du ett par talmanus

Flera har frågat mig om själva manuset, dvs texten som läses upp i lagen om attraktions övningarna och jag bestämde mig för att lägga upp dem här på sidan. De är ju trots allt nyckeln som hjälper dig att manifestera!

När jag utvecklade dessa så fick jag bokstavligen sätta mig in i varje respektive berörd situation och ägna tid åt att manifestera själv och för att komma in i rätta frekvenserna. Mycket på grund av att det finns flera sätt att manifestera och jag ville finna en väg som passar alla.

Jag har medvetet vald dessa fyra områden för att de hänger ihop och har hjälpt mig vidare sen till andra mål i livet. Men, tänk nu så här. För att få ett brett perspektiv, fokusera inte bara på “ekonomisk frihet”. Skapa dig ett brett perspektiv så att du kan sen vara specifikt som möjligt.

Jag har varit en materialist och det är en behaglig känsla när jag har satt mig ner i min hemma biograf, när jag har krupit ner i den härligaste duntäcket för natten, när jag sätter mig i bilen osv osv. Det handlar nog mer om livskvalité än ett ha-begär för mig.

Jag vet att livet är mer än bara prylar och den största vinsten för mig var när jag rannsaka mig själv med fullkomlig ärlighet och fråga mig själv vad jag ville ha här i livet.
Jag ville ha frihet. Jag ville bryta mig loss 9-5 illusionen och jag ville bestämma vad jag gör och vad jag fyller den med. Förvisso så var jag egen företagare så ”9-5” var mer ”9-sängdax”.

Jag har min frihet nu och som ett resultat av det så har jag satt upp nya mål som manifesteras medan jag skriver detta.

Många vill attrahera kärlek. Men vänd på det. Ge kärlek till dig själv, så kommer kärleken till dig. Hur flummigt det än låter, så är det dig du behöver ge all kärlek åt först. Ett sätt kan vara att var ärlig mot dig själv och lyssna om du har några negativa känslor som styr dig.

Manifestera dina mål

Det är viktigt med mål, hur stora eller små de än må vara. Så börja i rätt ände. Ok här kommer en enkel lathund i hur du får lagen om attraktion till att fungera för dig. Läs gärna mina andra inlägg där jag går mer på djupet om hur lagen om attraktion fungerar.

Lyssna på dina undermedvetna signaler och se till att de stämmer överens med dina medvetna målsättningar, visioner.
Jobba aktivt med att manifestera, dvs sätta dig in i situationer ”som om” det redan har hänt (fake it till you make it).
Gör ljudövningarna från denna sida för att snabbare komma i kontakt med attraktionslagen och boosta manifesteringarna.
Fortsätt jobba aktivt och lyssna/se efter små kvittenser som universum skickar till dig att du är på rätt spår.
Efter att ha fått dessa kvittenser, känn tacksamhet och låt lyckan inom dig förstärkas genom att göra dina triggers och komma i frekvensen snabbbare. Det blir som en innerlig loop av tacksamhet och lycka som verkligen förstärker din förmåga att manifestera.
Om du har mina ljudspår ( och gör övningarna regelbundet) så har du förmodligen nu ett bra sätt att programmera dina trigger punkter och kan enkelt komma in i rätt känsla / frekvens.

mindexploit-attrahera-pengar-jobb-manifestera-pengar-bli-rik-snabbt-attraktionslagen

Denna är den mest populära och det finns en förvriden verklighet bland många att pengar löser allt.

Pengar löser inte allt. Däremot så är det en fantastisk hjälpmedel och om jag skulle må dåligt så gråter jag hellre och torkar mina tårar i sedlar än med toalettpapper, ja du fattar metaforen där. ;)

Manuskript för att attrahera/ manifestera pengar i ditt liv.

Lägg dig ner

Och tänk på hur du andas

Ta djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen.

In genom näsan och ut genom munnen.

Följ min takt

In genom näsan och ut genom munnen.

Känn hur du blir lugn

Du får en massa tankar. Låt dem bara flöda just nu. Tillåt dig nu för en stund att tänka på allt du kommer på.

Andas In hela tiden lugnt in genom näsan och ut genom munnen.

Nu ska du snart få bygga upp ditt mentala rum.

I det rummet ska du få rita upp en miljö.

———————

När du nu ligger här, så ska du fokusera på din känsla inom dig.

Fokusera på vad du känner. Det du känner vet bara du och antigen är det positiv eller så är det negativ. Du kanske är redan lugn och helt mottaglig för det du hör mig säga, eller så kanske du är stressad av yttre omständigheter.
Vi ska nu vrida om allt till att vara positivt.

Du tänker… och varje tanke som strömmar genom dig skapar olika känslor i dig.

Dåliga tankar, skapar negativa känslor och bra tankar skapar positiva känslor.

Du ska nu bara fokusera på positiva tankar, positiva signaler som du kommer ge dig positiva känslor.  Vi ska göra detta genom att tänka på ett ord.

Ta ett djupt andetag

In genom näsan och ut genom munnen.

Känn hur du blir mer och mer lugn och allt inom dig blir mer harmoniskt.

Frihet.
Tänk på ordet frihet och försök definiera vad frihet är för dig?
Sätt nu ordet frihet i en upplevelse.
Till exempel så kan frihet vara att kunna gå upp när du vill alla dagar i veckan.

Frihet kan även vara att kunna vakna upp och göra exakt det du vill och hur du vill.
Hur skulle det kännas att vakna en kall höstdag och du har möjligheten att boka ett flyg till ett varm solig plats och ta med dig dina vänner eller familj? Att ha semester när du vill och att veta att pengar inte är några problem. Känn hur det lugnet fyller hela dig och strömmar genom hela din kropp.
Känn hur du känner dig trygg. Du fylls med sinnesro och du vet att du lever i nuet utan att behöva ha oro inför morgondagen.

Tänk nu på hur det skulle kännas att tillbringa tiden med att göra någonting som du älskar? Att du får hålla på med din passion här i livet oavsett vad det är.
Tänk nu hur du befinner dig i en miljö, där du gör det du vill göra och känn den friheten. Att du inte behöver oroa dig på hur mycket saker kostar. Att du kan gå in i en affär, ta det du vill ha utan att ens kolla på prislappen.

Hur skulle ditt liv se ut utan att behöva ha några ekonomiska hinder?
Fokusera nu ett tag på alla saker du skulle göra.
Tänk på allt du vill göra, allt du vill uppleva och låt dig fyllas med livsglädje och motivation.
Det du känner nu är frihet. Ekonomisk frihet. Du känner hur det är att vara ekonomisk oberoende.
Sträck ut dina händer längs dig nu och ta ett djupt andetag. Låt pengar falla ner på dina öppna händer.
Se nu hur sedlar sakta glider ner mot dina händer i ett konstant flöde. Känn doften av alla pengar som sakta faller ner mot dina öppna händer. Låt dig fyllas med glädjen av att du inte behöver längre känna nån oro i ditt liv.
Känn hur allt blir enklare i ditt liv, för dig och dina nära och kära.

Känn den friheten som det ger dig och låt den lycka växa inom dig från bröstet och ut till dina fingertoppar och vidare till pengarna som sakta faller på dina händer.

Se hur sedlar faller en efter en mot dina händer och känn hur dina händer trycks ner mot underlaget.

För varje sedel som faller mot dig, så blir du mer och mer fylld med frihet och lycka.  För du vet att du kan göra vad du vill och att inga drömmar är längre utom räckhåll.

Ta ett djupt andetag

In genom näsan och ut genom munnen.

Känn hur du blir mer och mer lugn

Fyll dig med vetskapen om att ditt liv är enklare nu. Att du inte behöver kolla på prislappen längre och att du är i full kontroll över ditt liv. Du kan när som handla vad du vill och till vem du vill. Känn hur du nu inte längre är beroende av pengar. Hur du har ändrat din tillvaro och hur du lever i överflöd varje dag.  Utan stress och negativa tankar om begränsningar.  Du fylls av lycka för att du är fri i ditt sinne. Låt den lyckan strömma i hela dig.

Ta en stund nu och gå in i din nya värld där det inte finns några begränsningar och se hur din dag ser ut från morgon till kväll.  Lägg märke till vad du äter till frukost, vad du gör efter det, vart du än är på jorden. Med vilka du äter lunch. Vad du har för aktivitet under dagen och fortsätt se hur saker blir klarare och klarare. Bli helt övertygad om att det du upplever och känner nu, kommer bli din vardag. Se till att göra det till din vardag, för att det är bara du som kan göra det.

————————————-

Kom ihåg detta tillstånd du just nu upplever, för att det är denna känsla som du nu känner så stark, som kommer att vara som en osynlig kompass mot ditt mål.

Nu vill jag att du ska fokusera på ditt inre här och nu…
Andas in genom näsan och ut genom munnen ett tag och känn efter hur du känner.

Du ska nu programmera dina trigger punkter, så att varje gång du utlöser dem, så kommer du gradvis kunna återkomma till detta tillstånd. En välbehaglig känsla som fyller dig med glädje, tacksamhet och kärlek..

Ligg kvar en stund och gör trigger övningen samtidigt som du fokuserar på din djupa andning.  Och känn hur hela du blir ljus, du blir ljus inombords, du kan associera din lycka och glädje du upplever med ljusskenet.

Det här ljuset är energi. Det är energin som kommer vägleda dig till ditt mål.

Håll kvar din trigger och när du är redo, öppna dina ögon.
Känn efter och minns denna känsla.

mindexploit-attrahera-drom-bil-manifestera-bil-attraktionslagen

Denna är riktad mot en bil och jag valde en bil för att det finns en stark symbolik i en bil.  Men när du har kört den tillräckligt, så kommer du förstå i hur du kan faktiskt byta ut ”bilen” och allt du gör med din bil i övningen till exakt vad du än kan tänkas vilja manifestera. Cykel, moped, dammsugare, båt osv.

Hemligheten är inte vad målet är, hemligheten med attraktionslagen är hur du målar upp affirmationen i ditt mentala rum.

Manuskript för att attrahera/ manifestera en bil i ditt liv.

Lägg dig ner

Och tänk på hur du andas

Ta djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen.

In genom näsan och ut genom munnen.

Följ min takt

In genom näsan och ut genom munnen.

Känn hur du blir lugn

Du får en massa tankar. Låt dem bara flöda just nu. Tillåt dig nu för en stund att tänka på allt du kommer på.

Andas In hela tiden lugnt in genom näsan och ut genom munnen.

Nu ska du snart få bygga upp ditt mentala rum.

I det rummet ska du få rita upp en miljö.

———————-

Tänk dig att du står i mitten av en stor, öppen… och tom parkeringsplats.

Solen skiner och du känner hur värmen träffar ditt ansikte.  Ibland så kommer det lite vind, som du uppfattar på ett behagligt sätt. När du nu andas in, så vill jag att du känner doften av sommar, doften av frihet.

Fortsätt kolla rakt fram….

Till vänster om, cirka 10 meter bort, så står din bil. jag vill att du ska känna att din bil står där. Du ska känna in känslan, att din bil som du har drömt om, den är till vänster om dig och den är din…
Jag vill att du vänder dig mot din bil nu och kollar på den..

Se på din bil, och känn glädje av att den är din,
Känn tacksamhet att du har den bilen och låt dig själv fyllas med glädje.

I handen har du nyckel till den. Känn att du har nyckeln till din bil i handen. Lek med nyckel mellan dina fingrar, snurra på den mellan ett par fingrar och känn den friheten du har i din hand.  Och låt den friheten fylla dig med värme och glädje.

Jag vill att du går fram till din bil. Du ser hur du kommer närmare bilen..

Tryck nu på fjärrkontrollen så att du öppnar dörrarna på din bil. Du ser hur din bil blinkers blinkar till en gång och du hör  hur centrallåset låser upp alla fyra dörrar.

Nu står du vid bilen. Lägg din hand på taket och dra med handen, för att känna strukturen, den lackade plåten mot din hand som blir lite varm.

Nu ska du öppna din dörr.

Lägg din hand på handtaget och känn hur värmen från handtaget sprider sig  uppåt.

Öppna dörren och hör hur dörren öppnas.  Dra dörren mot dig och nu möts du av hur din bil luktar.
Kolla in i bilen.  Lägg märke till detaljerna.
På passagerarsätet har du en tidning.
Jag vill att du ska sätta dig i bilen nu.
När du väl sitter ner, så vill jag att du tar tag i din ratt och känner efter om det är rätt höjd och om du har ett grepp som känns behagligt.  Nu vill jag att du kollar om pedalerna är behagliga. Om inte, så ta dig lite tid och justera stolens position.

Kolla backspegeln så att du ser det du vill se bakåt. Och likaså kan du stämma av sidospeglarna.
Nu vill jag att du ska känna dig lugn, och känna den totalla lyckan av att du har den här bilen.

Nu vill jag att du ska ta tidningen som du har i passagerarsätet och lägga den på backsäten. När du vrider dig om bakåt, så ska du kolla hur det ser ut där bak och känna hur en värme strålar inombords.

Nu ska du starta din bil.. och nu ska du höra hur din motor låter. Du ska känna krsften när du trycker till på gasen.

Anads in lukten av läder och skinn  och en ren bil.

Nu vill jag att du ska ta på dig säkerhetsbältet, samtidigt som du hör brummet från bilen..

Nu ska du göra din bil körklar genom att byta växel. känn hur fdu fylls av förväntan, spänning, frihet och glädje.

Börja rulla jättesakta.. känn hur ratten börjar jobba mot asfalten. Nu ska du svänga till höger. Vrid ratten till höger och du ser hur allt utanför åker till vänster.

Precis bredvid parkeringen har du en landsväg.., kör ut på den .. och kör i 50 kilometer i timmen.. nu ska du sätta igång din radio. Ur högtalarna kommer din favoritlåt. Känn hur den rycker med dig och fyller dig med frihet.

Känn friheten när du ser alla träd passera, känn hur solen värmer dig genom fönsterrutorna och att din ratt svarar på alla kommandon du ger din bil. Känn hur bromsarna svarar när du trycker lätt på dem. Och andas in hur bilen luktar. Låt den doften kopplas till den glädje du just nu upplever inom dig. .

Nu vill jag att du ska köra tillbaks till parkeringen. Parkera bilen där den stod från början.  Stäng av motorn och sitt kvar i bilen. Låt dina fingrar känna på ratten och kolla omkring dig hur det ser ut.
Låt lyckan vara med dig och känn tacksamhet för att bilen är din.

Nu vill jag att du stiger ut ur bilen.

Stäng dörren sakta och hör hur dörren slås igen.  Lås bilen och backa tills du ser hela bilen framför dig.  Håll ett hårt grepp om nyckeln till bilen så du känner dess yta.

Stå där ett tag och betrakta din bil. Låt lyckan vara med dig och känn tacksamhet för att den bilen är din.

_____________________________

Kom ihåg detta tillstånd du just nu upplever, för att det är ditt verktyg, det är denna känsla som du nu känner så stark, som kommer att vara som en osynlig kompass mot ditt mål.

Nu vill jag att du ska fokusera på ditt inre här och nu… andas in genom näsan och ut genom munnen ett tag och känn efter hur du känner.

Du ska nu programmera dina trigger punkter, så att varje gång du utlöser dem, så kommer du gradvis kunna återkomma till detta tillstånd. En välbehaglig känsla som fyller dig med glädje, tacksamhet och kärlek.

Ligg kvar en stund och gör trigger övningen samtidigt som du fokuserar på din djupa andning.  Och känn hur hela du blir ljus, du blir ljus inombords, du kan associera din lycka och glädje du upplever med ljusskenet.

Det här ljuset är energi. Det är energin som kommer vägleda dig till ditt mål.

Håll kvar din trigger och när du är redo, öppna dina ögon.
Känn efter och minns denna känsla.

mindexploit-attrahera-drom-jobb-manifestera-jobb-attraktionslagen

När du har allt, så blir det rätt tråkigt. Tro mig. Efter ett tag så blir du rastlös. Förvisso är det ett rätt så skönt problem att ha att vara rastlös vid en pool i 30 graders värme.
Men fråga dig själv vad som är meningen med livet och vad är meningen med ditt liv.

Jag personligen klättrar uppåt väggarna om jag inte är sysselsatt. Så dels har jag en hobby, jag odlar chili och tomater, sen så har jag kvar flera kunder som jag hjälper med sökmotoroptimering. Likaså så har jag denna sida som ett skötebarn där jag fixar o trixar lite mellan varven.

Denna manifestation hjälper dig att hitta vad du vill göra och hur du får det till att bli en verklighet.

Manuskript för att attrahera/ manifestera ditt drömjobb

Lägg dig ner

Och tänk på hur du andas

Ta djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen.

In genom näsan och ut genom munnen.

Följ min takt

In genom näsan och ut genom munnen.

Känn hur du blir lugn

Du får en massa tankar. Låt dem bara flöda just nu. Tillåt dig nu för en stund att tänka på allt du kommer på.

Andas In hela tiden lugnt in genom näsan och ut genom munnen.

Nu ska du snart få bygga upp ditt mentala rum.

I det rummet ska du få rita upp en miljö.

—————————

Nu vill jag att du ska tänka på något som du tycker om att göra. Något som gör dig glad och som du kan ägna dig flera timmar åt och tiden känns som att den flyger förbi. Låt alla möjliga arbeten få plats i ditt huvud och rannsaka dem. En efter en. Ge dig tid till det nu.

Genom ditt liv så kanske du har fått pröva på olika arbeten och en del har varit spännande och en del har inte varit roliga.  Leta djupt i dig efter ett arbete som du kanske har drömt om, men inte kunnat arbeta med på grund av olika anledningar? Ta en stund nu och tänk på varför du inte har kunnat jobba med ditt drömjobb? Kan du se de hinder som har funnits? Kan du se om det är du som har satt upp dessa hinder? Och kan du se hur du skulle kunna påverka hinder som är utanför dig?
Ta tid på dig för att hitta just det som du brinner mest för.  Det jobbet som ger dig ett tillstånd som får tiden att inte existera och att du är full fokuserad på det du gör.  Ett arbete som ger dig tillfredställelse och du känner att detta skulle du kunna arbeta med hur länge som helst. Oavsett hur mycket ansträngande det än är eller om det handlar om att kanske bara sitta vid en stol.  Andas in hur du känner en enorm sinnesro och tacksamhet av att du får hålla på med just det här hur mycket du vill.

Du kanske gillar att jobba med händerna, eller att få använda hjärnan mycket.
Kanske är du inriktad på att hjälpa andra människor och får tillbaks en enorm tacksamhet. Oavsett om du gör det för dig eller för andra, så känner du dig viktig, behövd och delaktig. Låt det skapa en lycklig känsla i dig. Känn hur den glädjen sprider sig i din kropp.

Ta ett djupt andetag

In genom näsan och ut genom munnen.

Känn hur du blir mer och mer lugn

Ditt arbete ger dig en bekräftande känsla av at du gör rätt. Du är i en miljö som ger dig lugn, hur det än ser ut. Andas in och känn hur du fylls med sinnesro. Ett lugn som sprider sig från ditt bröst och ut till hela kroppen.

Se dig själv när du utövar ditt yrke och fyll dig själv med tacksamhet över att du har ett jobb och glädjen i att du känner dig behövd, att det finns ett syfte med det du gör.

Känn hur du älskar att arbeta med det jobbet du har och att du från och med nu inte ser det som ett jobb, eller förpliktelse, utan du ser det som att du tillbringar tiden med att leka, utforska, jobba mot dina mål, vara kreativ, analysera olika moment i arbetet och att du presterar. Att du känner dig som en del av arbetet. En väsentlig del.

Ta ett djupt andetag

In genom näsan och ut genom munnen.

Känn hur du blir mer och mer lugn

Ställ dig i mitten av din arbetsplats och kolla dig omkring hur det ser ut. Lägg märke till alla verktyg och hjälpmedel som du använder, gå fram till några av dem och låt dina händer röra dem. Känn hur du håller i ditt verktyg, känn om den är kall eller varm, mjuk eller hård. Ta nu en liten stund och skapa med ditt verktyg.

Känn hur det luktar i din arbetsplats. Ta djupa andetag och låt dig fyllas med lukten av ditt rum. Känn den enorma tacksamheten du får av att vara ett med jobbet. Att ditt arbete gör skillnad för någon. Låt den doften bli en del av dig.

Känn hur du fylls av glädje och att du känner tacksamhet över att du får göra saker som stimulerar dig, som du tycker är spännande, som du verkligen gillar och att du får betalt för det.

Andas in genom näsan och känn hur det luktar. Den lukten ger dig tillfredställelse och förstärker din självkänsla, för att du vet att just denna lukt som du känner, omsluter dig när du är mitt i ditt drömjobb

Ta en stund nu och lyssna hur det låter i ditt arbete.  Lägg märke till detaljer som alltid har funnits där, men som du inte har fokuserat på innan.  Fokusera på ett av ljuden. Kolla vart den kommer ifrån.  Lyssna efter ett annat ljud och samma sak där. Fokusera vart den kommer ifrån.

Fortsätt att lyssna aktivt tills hela du fylls med glädje över att du befinner dig bland massa ljud. Det kanske är din favorit radio station? Eller din egen spellista som hörs i bakgrunden blandad med alla ljud som skapas omkring dig? Låt de ljuden förstärka din inre sinnesro och bli en del av dig. Låt de ljuden skapa en lycka i dig. En lycka som sprids från ditt bröst ända ut till hela din kropp. Till dina fingerspetsar och till dina ben. Och ditt huvud.

.

——————————-
Kom ihåg detta tillstånd du just nu upplever, för att det är denna känsla som du nu känner så stark, som kommer att vara som en osynlig kompass mot ditt mål.

Nu vill jag att du ska fokusera på ditt inre här och nu…
Andas in genom näsan och ut genom munnen ett tag och känn efter hur du känner.

Du ska nu programmera dina trigger punkter, så att varje gång du utlöser dem, så kommer du gradvis kunna återkomma till detta tillstånd. En välbehaglig känsla som fyller dig med glädje, tacksamhet och kärlek.

Ligg kvar en stund och gör trigger övningen samtidigt som du fokuserar på din djupa andning.  Och känn hur hela du blir ljus, du blir ljus inombords, du kan associera din lycka och glädje du upplever med ljusskenet.

Det här ljuset är energi. Det är energin som kommer vägleda dig till ditt mål.

Håll kvar din trigger och när du är redo, öppna dina ögon.
Känn efter och minns denna känsla.

mindexploit-attrahera-drom-hus-manifestera-hus-attraktionslagen

Oavsett var du befinner dig i ditt liv eller hur du än bor, så är ett hem en viktig punkt för att trivas. Ja, att göra om ett hus till ett hem.  Det har varit jätteviktigt för mig, så jag har nu ett par hem runt om jorden.  Det dryga är att ha dubbeluppsättningar av prylar, men i och med  att mitt största intresse är datorer, så har jag en smidig Cloud lösning med backuper och jag kan komma åt allt från vart jag än befinner mig.

När jag skriver detta nu i januari, så är det 6 grader i Sverige. Det går lite emot min mentala bild av att jag ville se palmer när jag vaknar så jag löste det genom att jag just nu har 5 palmer utanför. Om jag kollar till höger, så ser jag en av dem genom mitt vardagsrums fönster.  Ibland när jag får tvivelaktiga tankar, så brukar jag sätta mig ner i min soffa och kolla till höger. Det var ju trots allt så hela min resa började. Genom tanken ”jag vill se palmer när jag vaknar”. Låter lite magiskt, men är så jordförankrat det kan bli. Det man tänker på /visualiserar kan bli en verklighet.

Manuskript för att attrahera/ manifestera ditt drömhus

Lägg dig ner

Och tänk på hur du andas

Ta djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen.

In genom näsan och ut genom munnen.

Följ min takt

In genom näsan och ut genom munnen.

Känn hur du blir lugn

Du får en massa tankar. låt dem bara flöda.

In genom näsan och ut genom munnen.

Nu ska du snart bygga ditt mentala rum.

I det rummet ska du rita upp en miljö.

———————————————

Det är ett ställe som du ska använda som en solid plattform för din visualisering.

Tänk dig att du står på en åker, ute på landet. Låt det komma fram som att det är ditt favoritställe ute på landet

Framför dig har du en massa träd, åkrar, gräs… Ta en liten stund och känn hur det doftar omkring dig, lyssna efter om du hör några ljud.  Fåglar, det kanske är några barn som leker där någonstans.  Finns det någon väg i närheten där bilar åker?

Du kollar fortfarande rakt fram, men du vet att till vänster om dig så står det ett hus. Fortsätt ha blicken rakt fram, men du vet och du ska känna att till vänster om dig finns det ett hus. Det huset som är ditt drömhus.

Andas in, känn doften av gräset, av naturen, lyssna och ta in det du upplever.

Det viktiga är att du hör allt.
Nu känner du dig lugn, och du är medveten om att huset står till vänster om dig, du känner huset.

Nu vill jag att du vänder dig mot huset. Så att du har huset framför dig.
Kolla på dit hus, och kom ihåg hur den ser ut.
Stå där ett tag och känn huset att det är ditt. DU äger det du ser framför dig. Det är dit.

Och glöm inte andningen, in genom näsan och ut genom munnen.

Du börjar känna en lycka av tanken på att det du ser framför dig är ditt.
Den lycka som du nu känner finns inom dig, den är grundelementet för din visualisering.

Det är den här lyckan och glädjen som kommer göra detta möjligt.

Vrid på ditt huvud och kolla omkring hur det ser ut runtom huset.
Om du har en stor gård framför huset, eller en sto gräsmatta.. DU kanske har utemöbler framför huset.  Finns det några djur där? Fokusera dig på att höra djuren i så fall.
Du står där barfota, känn på vad du står på. Kolla ner så att du ser om det är gräs, eller om du står på uppfarten eller om du står på något annat. Du bestämmer helt själv vad du står på. Känn marken under dina fötter, lek med tårna lite.  Nu ska du gå mot huset.  Lyft på blicken och gå mot huset.

Andas in alla lukt som du känner. Det kanske är ett nybyggt hus, eller så är det ett charmigt gammalt hus.  Det är upp till dig, det är ditt rum.

Nu har du kommit fram till dörren.

Ta tag i handtaget och känn hur din hand berör handtaget och känn materialet som handtaget är gjord av.

Öppna nu dörren och kolla in. Ta ett djupt andetag och låt huset dofter fylla dig.

Kolla dig omkring och andas in det du ser.

Nu vill jag att du ska börja gå till köket. Sträck ut dina armar, så dina händer rör vid väggarna, känn väggarnas struktur mot dina fingertoppar.

Kolla dig omkring hur det ser ut i dit hus, kolla på hur alla fönster är och likaså golven, vad det är för färg på väggarna.

När du kommit fram till köket, så vill jag att du går fram till din diskbänk.   Bredvid din diskbänk så står det ett stort glas.   Ta glaset i handen och känn glaset i din hand. Känn tyngden av glaset

Fyll nu glaset med härligt friskt kallt vatten.   Och känn hur vattnet gör glaset lite tyngre.

Nu vill jag att du vänder dig om  och lutar dig mot diskbänken. Med ena handen håller du i glaset och den andra handen låter du vila på diskbänken.  Stå kvar så ett tag och kolla runt i köket.  Du känner att ett fönster är öppet och du träffas av en svalkande bris som träffar dig. Känn hur skönt du tycker det är att träffas av det fläktande luften.
Kolla ut genom fönstret och lägg märke till det du ser. Nu vill jag att du ska höra det du ser utanför, vinden kanske gör att löven prasslar. Hur fåglarna utanför låter.  Du ska bara stå där och ta in allt med hjälp av alla dina sinnen. Se, lyssna och känn
Reflektera nu en liten stund och låt dig fyllas med glädjen som kommer från ditt bröstkorg.  Låt den lyckan och tacksamhet få ta plats och expandera inom dig, fylla dig, om du är nära till ett leende eller att skratta rakt ut, så gör det. Det är lycka.  Du är tacksam för att du står där i ditt hus. Du är tacksam för att du upplever det huset just nu.

Nu vill jag att du ska dricka vattnet. Det är ditt vatten du dricker.
Du känner hur vattnet rinner inom dig, det blir kylt i magen. Känn hur kylan går ihop med den lyckan som du känner.

Ställ ifrån dig det halvtomma glaset nu och jag vill att du ska gå fram till fönstret.
Ta båda dina händer och lägg dem på den varma fönsterrutan och känn värmen. Koppla den värmen till lyckan du känner inom dig.  Känn hur allt hänger ihop.

Kom ihåg vad du ser och känn vad du ser. Låt det du ser fylla dig med glädje och lycka.

Nu vill jag att du ska gå runt i huset. Gå in till sovrummet.  Du bestämmer om det är på övervåningen eller på samma plan som du är på.  Det viktiga är att du bestämmer vart sovrummet ligger.
Nu när du är i ditt sovrum så ser du din säng. Lägg dig i din säng.
Kolla upp mot taket och känn hur nöjd och tacksam du är.

Låt lyckan strömma från bröstkorgen och ut till dina händer och fötter och till ditt huvud.
Den glädjen är så kraftig nu så du vill brista ut i skratt. Om du kan så släpp ut det.

Nu vill jag att du reser på dig sakta och du ska snart gå ut ur ditt hus.

På vägen ut från ditt hus, så vill jag att du ska lägga märke till detaljer som du har inne i dit hus, kanske din favorit tavla, dina böcker bredvid sängen,, mattor och saker som du har och som du gillar.

Nu när du står vid ytterdörren, så vill jag att du tar tag i handtaget och stänger den. Känn hur dörren känns när du stänger dörren.  Ta ett djupt andetag och fyll dig själv med glädje.

Nu vill jag att du går en bit från huset..

Vänd dig om nu och nu kan du se på hela ditt hus framför dig.  Stå där ett tag och betrakta ditt hus. Låt lyckan vara med dig och känn tacksamhet för att det huset är ditt.
———————————–
Kom ihåg detta tillstånd du just nu upplever, för att det är ditt verktyg, det är denna känsla som du nu känner så stark, som kommer att vara som en osynlig kompass mot ditt mål.

Nu vill jag att du ska fokusera på ditt inre här och nu… andas in genom näsan och ut genom munnen ett tag och känn efter hur du känner.

Du ska nu programmera dina trigger punkter, så att varje gång du utlöser dem, så kommer du gradvis kunna återkomma till detta tillstånd. En välbehaglig känsla som fyller dig med glädje, tacksamhet och kärlek.

Ligg kvar en stund och gör trigger övningen samtidigt som du fokuserar på din djupa andning.  Och känn hur hela du blir ljus, du blir ljus inombords, du kan associera din lycka och glädje du upplever med ljusskenet.

Det här ljuset är energi. Det är energin som kommer vägleda dig till ditt mål.

Håll kvar din trigger och när du är redo, öppna dina ögon.
Känn efter och minns denna känsla.

Ovanstående talmanus finns som inlästa guidade visualiserings spår:

Få tillgång till en av de bästa guidade visualiserings tekniken i 3 enkla steg!

  1. Välj vilken / vilka fokus områden du vill ha.
  2. Tryck på den blåa knappen
  3. Du kommer automatiskt hamna på checkout sidan.
    Där du behöver enbart ange ditt email och efter genomfört köp, så skickar vi dig en nedladdning länk med valda produkter.

Spåren levereras i MP3 format och du kan välja själv vart och hur du vill spela upp dem.

Din drömbil

Här kommer du bli vägled när du står vid din bil, Hur säten luktar, hur nyckeln känns i dina hand, hur motorn svarar när du gasar. En mycket detaljerad upplevelse som kommer ge dig en tydligare bild av just din drömbil

98.00SEK
Ditt drömjobb

Här får du vägledning om  hur du ska tänka och framförallt känna när du har ett jobb som du älskar! Står du fast i ett jobb som du inte gillar, så kan detta vara en bra motivation och en liten push framåt. Det finns många olika jobb, överallt.

98.00SEK
Ekonomisk frihet

Här blir du guidad genom en process av hur det är att vara ekonomisk oberoende, Hur du kan välja vad du ska fylla dina dagar med, aldrig ställa larm och få mer tid med familj och nära.

98.00SEK
Ditt drömhus

Här får du en mycket enkel men intensiv genomgång av ditt drömhus, Du får lära dig att kunna se detaljer i ditt hus på det sättet som du bara drömmer om. Denna här har hjälpt mig mycket.

98.00SEK
Alla 4 audiospåren i ett paket

Här får du alla 4 i ett paket. Enklare och billigare kan det inte bli.

248.00SEK

Mindexploit.se använder sig av STRIPE som betalnings processor. Stripe är en internationell kassasystem som är betydligt smidigare och inte lika monopol inriktad som t.ex. Klarna, samt har lägre avgifter.
Om du har en webbshop, så rekommenderar jag att du kollar på Stripe. Vill du veta mer om Stripe så kan du göra det genom att klicka PÅ DENNA LÄNK TILL STRIPES HEMSIDA som tar dig till deras hemsida i ett nytt fönster/tab. 

Ditt köp som du gör här hanteras över en Krypterad SSL anslutning. Du ser ett hänglås uppe där själva hemsidans namn står och det betyder att hela sidan är krypterad. Vi sparar inte dina uppgifter.