Manifestera med hjälp av attraktionslagen.  Här har du ett par talmanus

Flera har frågat mig om själva manuset, dvs texten som läses upp i lagen om attraktions övningarna och jag bestämde mig för att lägga upp dem här på sidan. De är ju trots allt nyckeln som hjälper dig att manifestera!

När jag utvecklade dessa så fick jag bokstavligen sätta mig in i varje respektive berörd situation och ägna tid åt att manifestera själv och för att komma in i rätta frekvenserna. Mycket på grund av att det finns flera sätt att manifestera och jag ville finna en väg som passar alla.

Jag har medvetet vald dessa fyra områden för att de hänger ihop och har hjälpt mig vidare sen till andra mål i livet. Men, tänk nu så här. För att få ett brett perspektiv, fokusera inte bara på “ekonomisk frihet”. Skapa dig ett brett perspektiv så att du kan sen vara specifikt som möjligt.

Jag har varit en materialist och det är en behaglig känsla när jag har satt mig ner i min hemma biograf, när jag har krupit ner i den härligaste duntäcket för natten, när jag sätter mig i bilen osv osv. Det handlar nog mer om livskvalité än ett ha-begär för mig.

Jag vet att livet är mer än bara prylar och den största vinsten för mig var när jag rannsaka mig själv med fullkomlig ärlighet och fråga mig själv vad jag ville ha här i livet.
Jag ville ha frihet. Jag ville bryta mig loss 9-5 illusionen och jag ville bestämma vad jag gör och vad jag fyller den med. Förvisso så var jag egen företagare så ”9-5” var mer ”9-sängdax”.

Jag har min frihet nu och som ett resultat av det så har jag satt upp nya mål som manifesteras medan jag skriver detta.

Många vill attrahera kärlek. Men vänd på det. Ge kärlek till dig själv, så kommer kärleken till dig. Hur flummigt det än låter, så är det dig du behöver ge all kärlek åt först. Ett sätt kan vara att var ärlig mot dig själv och lyssna om du har några negativa känslor som styr dig.

Manifestera dina mål

Det är viktigt med mål, hur stora eller små de än må vara. Så börja i rätt ände. Ok här kommer en enkel lathund i hur du får lagen om attraktion till att fungera för dig. Läs gärna mina andra inlägg där jag går mer på djupet om hur lagen om attraktion fungerar.

Lyssna på dina undermedvetna signaler och se till att de stämmer överens med dina medvetna målsättningar, visioner.
Jobba aktivt med att manifestera, dvs sätta dig in i situationer ”som om” det redan har hänt (fake it till you make it).
Gör ljudövningarna från denna sida för att snabbare komma i kontakt med attraktionslagen och boosta manifesteringarna.
Fortsätt jobba aktivt och lyssna/se efter små kvittenser som universum skickar till dig att du är på rätt spår.
Efter att ha fått dessa kvittenser, känn tacksamhet och låt lyckan inom dig förstärkas genom att göra dina triggers och komma i frekvensen snabbbare. Det blir som en innerlig loop av tacksamhet och lycka som verkligen förstärker din förmåga att manifestera.
Om du har mina ljudspår ( och gör övningarna regelbundet) så har du förmodligen nu ett bra sätt att programmera dina trigger punkter och kan enkelt komma in i rätt känsla / frekvens.

Ovanstående talmanus finns som inlästa guidade visualiserings spår:

Få tillgång till en av de bästa guidade visualiserings tekniken i 3 enkla steg!

  1. Välj vilken / vilka fokus områden du vill ha.
  2. Tryck på den blåa knappen
  3. Du kommer automatiskt hamna på checkout sidan.
    Där du behöver enbart ange ditt email och efter genomfört köp, så skickar vi dig en nedladdning länk med valda produkter.

Spåren levereras i MP3 format och du kan välja själv vart och hur du vill spela upp dem.

Din drömbil

Här kommer du bli vägled när du står vid din bil, Hur säten luktar, hur nyckeln känns i dina hand, hur motorn svarar när du gasar. En mycket detaljerad upplevelse som kommer ge dig en tydligare bild av just din drömbil

79SEK
Ditt drömjobb

Här får du vägledning om  hur du ska tänka och framförallt känna när du har ett jobb som du älskar! Står du fast i ett jobb som du inte gillar, så kan detta vara en bra motivation och en liten push framåt. Det finns många olika jobb, överallt.

79SEK
Ekonomisk frihet

Här blir du guidad genom en process av hur det är att vara ekonomisk oberoende, Hur du kan välja vad du ska fylla dina dagar med, aldrig ställa larm och få mer tid med familj och nära.

79SEK
Ditt drömhus

Här får du en mycket enkel men intensiv genomgång av ditt drömhus, Du får lära dig att kunna se detaljer i ditt hus på det sättet som du bara drömmer om. Denna här har hjälpt mig mycket.

79SEK
Alla 4 Guidade attraktionsövningar i ett paket.

Du får omedelbar tillgång till Guidade Meditationer för att manifestera dina drömmar i din mail och kan direkt ladda ner ljudspåren.

Vi värdesätter din säkerhet och integritet. Alla transaktioner hanteras av Stripe Payments Gateway, en av de mest betrodda betalningsplattformarna i världen.
98SEK

Mindexploit.se använder sig av STRIPE som betalnings processor. Stripe är en internationell kassasystem som är betydligt smidigare och inte lika monopol inriktad som t.ex. Klarna, samt har lägre avgifter.
Om du har en webbshop, så rekommenderar jag att du kollar på Stripe. Vill du veta mer om Stripe så kan du göra det genom att klicka PÅ DENNA LÄNK TILL STRIPES HEMSIDA som tar dig till deras hemsida i ett nytt fönster/tab. 

Ditt köp som du gör här hanteras över en Krypterad SSL anslutning. Du ser ett hänglås uppe där själva hemsidans namn står och det betyder att hela sidan är krypterad. Vi sparar inte dina uppgifter.