MED ÖVER 15 ÅRS ERFARENHET AV ATT SJÄLV ANVÄNDA MIG AV ATTRAKTIONSLAGEN SAMT FÖRELÄSA OM MOTIVATION, SÅ HAR JAG UPPTÄCKT ATT INGEN FRÅGA ÄR FÖR KONSTIG

  Behöver du prata nu?

  För att snabbt få tag på mig, här har du mina kontaktuppgifter

  Hur köper jag dessa 4 spår?

  Få tillgång till en av de bästa guidade visualiserings tekniken i 3 enkla steg!

  1. Välj vilken / vilka fokus områden du vill ha.
  2. Tryck på “Köp nu”
  3. Du kommer automatiskt hamna på checkout sidan.
   Där du behöver enbart ange ditt email och efter genomfört köp, så skickar vi dig en nedladdning länk med valda produkter.

  Spåren levereras i MP3 format och du kan välja själv vart du vill spela upp dem.

  Din drömbil

  Här kommer du bli vägled när du står vid din bil, Hur säten luktar, hur nyckeln känns i dina hand, hur motorn svarar när du gasar. En mycket detaljerad upplevelse som kommer ge dig en tydligare bild av just din drömbil

  79SEK
  Ditt drömjobb

  Här får du vägledning om  hur du ska tänka och framförallt känna när du har ett jobb som du älskar! Står du fast i ett jobb som du inte gillar, så kan detta vara en bra motivation och en liten push framåt. Det finns många olika jobb, överallt.

  79SEK
  Ekonomisk frihet

  Här blir du guidad genom en process av hur det är att vara ekonomisk oberoende, Hur du kan välja vad du ska fylla dina dagar med, aldrig ställa larm och få mer tid med familj och nära.

  79SEK
  Ditt drömhus

  Här får du en mycket enkel men intensiv genomgång av ditt drömhus, Du får lära dig att kunna se detaljer i ditt hus på det sättet som du bara drömmer om. Denna här har hjälpt mig mycket.

  79SEK
  Alla 4 Guidade attraktionsövningar i ett paket.

  Du får omedelbar tillgång till Guidade Meditationer för att manifestera dina drömmar i din mail och kan direkt ladda ner ljudspåren.

  Vi värdesätter din säkerhet och integritet. Alla transaktioner hanteras av Stripe Payments Gateway, en av de mest betrodda betalningsplattformarna i världen.
  98SEK

  Mindexploit.se använder sig av STRIPE som betalnings processor. Stripe är en internationell kassasystem som är betydligt smidigare och inte lika monopol inriktad som t.ex. Klarna, samt har lägre avgifter.
  Om du har en webbshop, så rekommenderar jag att du kollar på Stripe. Vill du veta mer om Stripe så kan du göra det genom att klicka PÅ DENNA LÄNK TILL STRIPES HEMSIDA som tar dig till deras hemsida i ett nytt fönster/tab. 

  Ditt köp som du gör här hanteras över en Krypterad SSL anslutning. Du ser ett hänglås uppe där själva hemsidans namn står och det betyder att hela sidan är krypterad. Vi sparar inte dina uppgifter.