Mitt namn är Thomas.

Thomas Tjäder om sin resa med attraktionslagen.

Jag började med visualisering för cirka 17 år sen. Och jag vill berätta min historia nu för dig.

Jag är uppväxt under dysfunktionella förhållanden och det ledde till att jag var redan som tonåring var alkoholist. Min alkoholism började som en tankemässig besatthet och jag levde i framtiden, genom att planera nästa möjlighet till att dricka, eller så levde jag i minerna från sist jag drack. Detta beroende-beteende hade jag eftersom jag inte ville vara närvarande i nuet, för nuet var smärtsamt.

När jag lämnade tonåren bakom mig så levde jag i missbruk och likaså hela det livsstilen som ingår på köpet. I grund och botten så sökte jag. Jag sökte efter trygghet, jag sökte efter bekräftelse och jag hade funnit det i droger. Jag fann andlighet när jag var påverkad. Det jag inte visste då var att det var en falsk andlighet som hade bara ett syfte, att sakta men säkert se till att jag blev själlös.

Thomas Tjäder om sin resa med attraktionslagen.

När jag var 25 så hade mitt levande lett till att jag var hemlös och levde utanför samhället. Jag lärde mig anpassa mig efter situationer och mina värderingar var osunda och jag var även efterlyst.
Lagens långa arm fick till slut tag på mig och jag dömdes till 16 månaders fängelse. Om jag blickar tillbaks 17 år nu med en stor backspegel, så var detta det bästa som har hänt mig och framförallt att jag tog tillvara på den stig som sattes upp framför mig då.

Jag sökte till ett behandlingsanstalt och jag kom in. Där började min resa mot min frihet. Anstalten bedrev 12 stegs behandling och jag var från början rätt så fientlig till behandlingen, men efterhand när jag såg tecken på att det fungera så släppte jag in behandlingen.

För den som inte vet vad det går ut på, så här kommer en snabb resume…
-Inse att något är fel i ditt liv
-Fatta att det går att göra något åt det
-Gör något åt det
-Lev som en ny och bättre människa

Jag satt i behandling totalt 18 månader, då jag sökte mig frivilligt till ett behandlingshem i kronoberg.En del av behandlingen var meditations baserat och det var där jag även kom i kontakt med visualiseringstekniker.

Jag började applicera visualsering i mitt liv. Den första konkreta målbilden jag hade var trygghet och den kom till mig rätt snabbt. Det var en kombination av att jag i terapin tog reda på vem jag är och att även signalera värdeord till mig själv, som ”Du är värd att ha ett bra liv”.

Thomas Tjäder om sin resa med attraktionslagen.

Behandlingen gick över förväntan för min del. Jag var redo för nästa steg som var att hitta något meningsfullt att sysselsätta mig med. Jag ville ta tag i mitt musikskapande, så jag började på en folkhögskola.

Efter ett par månader gick jag över till videosidan och jag än idag, 15 år senare sysselsätter jag mig med det.

Vid ett tillfälle, så satt jag och åt lunch med en av mina lärare. Hon hade en massa häften bredvid sig och det var information om en 3D utbildning.
-Sök vet jag, sade hon med ett tonläge som att det var en självklarhet.

Då fylldes jag av en rädsla som jag vet kom av prestationsångest av att detta verkar vara så stort, så mycket att lära och behärska.

Under min behandling så hade jag lärt mig att när en sådan känsla infinner sig så ska jag forcera den i bästa möjliga förmåga, så jag tog en folder och sökte.

Under ett halvår, så byggde jag ett mentalt rum, Rummet var matsalen på BTH i Karlshamn, I mitt mentala rum, så satt jag där och kollade ut över havet, jag hörde hur studenter lagade mat, jag kände lukten av Billys Pan pizza eller Gorbys, Ibland kände jag nån mer avancerad maträtt. Jag kunde nästan känna vinden utifrån havet träffa mig, jag hörde hur människor gick i trapporna bredvid, eller åkte i hissen. Jag gjorde mina sinnen medvetna och fylldes av glädjen och lyckan som om att jag gick på den utbildningen redan. Den bilden återkom jag till ofta.

Efter att ha varit på intagnings dag, så började jag på SOFE, School of future Entertainment hösten 2004. En helt ny värld öppnade sig som jag inte kunde någonting om, men jag var lycklig för jag nådde ett mål till och hade bra klasskompisar så jag kände mig trygg.

Thomas Tjäder föreläser om attraktionslagen och motivation.

Nu kan man säkert ifrågasätta det hela: ”Men var det verkligen visualiseringen, eller var det intagningsprovet som avgjorde det?”

Jag personligen vet att det är en mix av båda. För att även om jag visualiserar om någonting, så måste jag jobba mot målet. Målet blir definitivt tydligare efter att visualisera. Dessa två ting hänger ihop.

Det finns även en hel subkultur som lever efter ”Hemligheten”. Jag gör det numera också.

Hemligheten ( The secret) som koncept korsade min väg 2015 som en rekommendation av en vän. När jag läste den, så var det så uppenbart för mig att jag har levt enligt hemligheten sen dag ett då jag började visualisera.

Kort och enkelt:
Kan du måla upp en mental bild av dina mål och känna den glädjen och lycka det skulle ge dig att redan vara i mål, så jobbar du mot ditt mål. Både medvetet och omedvetet.

När jag gick på SOFE, så började jag drömma om framtiden, jag rannsaka mig och strukturera upp några mål och där började jag drömma om ett ha ett företag. Så jag applicerade mina metoder, både visualisering, och riktade affirmationer.

2007 blev jag delägare i ett produktionsbolag som hette Lightbox Event & Produktion. Lägg märke till att jag aldrig bad om att det skulle vara ett framgångsrikt och rikt företag, utan jag ville mest producera.

Thomas Tjäder visualisering

Mellan 2007 och 2011 så hade jag olika anställningar samt jag formade ett mål som tilltala mig. Att jag ville åka jorden runt och jobba med produktioner. Jag visualisera mig ett hotellrum, där jag satt och klippte ihop en film och drack en kaffe, jag lade alla mina sinnen i den bilden, jag kände lukten av solskydd, jag kunde höra AC´n samt jag kände hur den kylde min kropp, jag hörde hur palmerna utanför prasslade.

Till dagens datum så har jag varit och jobbat i 17 länder med alla möjliga videoproduktioner.

Jag är idag, då jag skriver detta, helt medveten om att man kan få det man målar upp samt det man frågar om.

Detta här skriver jag från mitt hem i Phuket.

Jo, det är så här att en morgon 2013 fick jag en fix ide om att jag ville se palmer när jag vaknar.

När du greppar attraktionslagen, är det faktiskt så enkelt.

Jag avrundar med att säga… Bollen är din.

Mvh
Thomas Tjäder

Hur köper jag dessa 4 spår?

Få tillgång till en av de bästa guidade visualiserings tekniken i 3 enkla steg!

  1. Välj vilken / vilka fokus områden du vill ha.
  2. Tryck på “Köp nu”
  3. Du kommer automatiskt hamna på checkout sidan.
    Där du behöver enbart ange ditt email och efter genomfört köp, så skickar vi dig en nedladdning länk med valda produkter.

Spåren levereras i MP3 format och du kan välja själv vart du vill spela upp dem.

Din drömbil

Här kommer du bli vägled när du står vid din bil, Hur säten luktar, hur nyckeln känns i dina hand, hur motorn svarar när du gasar. En mycket detaljerad upplevelse som kommer ge dig en tydligare bild av just din drömbil

79SEK
Ditt drömjobb

Här får du vägledning om  hur du ska tänka och framförallt känna när du har ett jobb som du älskar! Står du fast i ett jobb som du inte gillar, så kan detta vara en bra motivation och en liten push framåt. Det finns många olika jobb, överallt.

79SEK
Ekonomisk frihet

Här blir du guidad genom en process av hur det är att vara ekonomisk oberoende, Hur du kan välja vad du ska fylla dina dagar med, aldrig ställa larm och få mer tid med familj och nära.

79SEK
Ditt drömhus

Här får du en mycket enkel men intensiv genomgång av ditt drömhus, Du får lära dig att kunna se detaljer i ditt hus på det sättet som du bara drömmer om. Denna här har hjälpt mig mycket.

79SEK
Alla 4 Guidade attraktionsövningar i ett paket.

Du får omedelbar tillgång till Guidade Meditationer för att manifestera dina drömmar i din mail och kan direkt ladda ner ljudspåren.

Vi värdesätter din säkerhet och integritet. Alla transaktioner hanteras av Stripe Payments Gateway, en av de mest betrodda betalningsplattformarna i världen.
98SEK

Mindexploit.se använder sig av STRIPE som betalnings processor. Stripe är en internationell kassasystem som är betydligt smidigare och inte lika monopol inriktad som t.ex. Klarna, samt har lägre avgifter.
Om du har en webbshop, så rekommenderar jag att du kollar på Stripe. Vill du veta mer om Stripe så kan du göra det genom att klicka PÅ DENNA LÄNK TILL STRIPES HEMSIDA som tar dig till deras hemsida i ett nytt fönster/tab. 

Ditt köp som du gör här hanteras över en Krypterad SSL anslutning. Du ser ett hänglås uppe där själva hemsidans namn står och det betyder att hela sidan är krypterad. Vi sparar inte dina uppgifter.