Hur attraktionslagen har förändrat mitt liv. De 5 bästa iakttagelserna.

I det här artikeln så kommer jag fokusera på mina privata erfarenheter om hur lagen om attraktion har förbättrat mitt liv avsevärt.

Först kommer jag ge några exempel på kanske vart jag befann mig och hur jag valde att ta det därifrån. Mina läsare befinner sig i olika nivåer, så jag brukar initialt vara lite “basic” och et kan vara en bra reminder helt enkelt. Ibland så kanske man bara missar något och då finns det där guldkornet där.

Men i det stora hela så om du undrar någon av följande frågeställningar som jag skriver upp här under, så är du definitivt på rätt ställe.
Du behöver bara göra vissa saker…
Läsa, lära dig och applicera.

-Vad är attraktionslagen?
-Varför funkar inte lagen om attraktion för mig? 
-Hur ska man göra för att lagen om attraktion ska fungera?
-Blir man för gammal för att manifestera med attraktionslagen? ( Detta kan jag svara direkt, gud nej!!)

Ok, låt oss dyka i…

Ibland så kan såna här berättelser vara svåra att kunna associera till, mest på grund att vi brukar ha rätt olika utgångslägen, samt att resan kan visa sig lite annorlunda, men det viktiga att komma ihåg är att vi alla är andliga varelser. Vi reagerar olika på olika saker så klart, men gemensamt är att vi reagerar. Vi har olika sätt att visa våra känslor och på så sätt reagerar på våra känslor.

I dagens IT samhälle så börjar många människor tappa det. De tror att de är krigare bakom ett tangentbord. De lyssnar enbart för att svara och redan där är det totalt fiasko. Vi människor behöver lyssna mer än vi talar om vi vill utvecklas, jag säger inte att det är svårare än så, men det är o andra sidan inte svårare än så.  Med det sagt, så vill jag be dig om 2 saker.

 1. Du är här för en anledning, så jag ber dig att lyssna
 2. Av samma anledning som du är här för, så vill du göra en förändring, Se till att göra den förändringen.Alla har vi en ryggsäck.

Ok, nu ska jag börja med själva artikeln och jag gillar inte att peka på vad andra ska göra, så jag berättar hur jag har gjort. Kom ihåg att hur du än vill vända på saker och ting, så är det ditt ansvar om vad du vill fylla ditt liv med och ibland så behövs en spark på rumpan, för smeka medhårs höll vi på med som barn.

Ta med dig att vi alla har en ryggsäck, för en del är den tung, för en del är den lätt och för en del så är det ett hål på botten och oavsett vad man fyller den med så är den lätt, men i detta extrema fallet så går man även bokstavligen miste om så många saker.

En del av mig kan associera mig med den som hade ett hål ryggsäcken. Jag hade ingen känslomässig förankring. Jag valde det för att kunna hantera och att överleva. En del skulle kalla det för en likgiltighet inför livet och det var det ju! Jag fann inte ro i mycket. Samtidigt som jag var min egen motpol. Jag var extrem känslig för vad andra tyckte och jag har alltid haft en mycket stark intuitiv känsla. 

Här är av av nycklarna för framgång förresten:  Jag var en extrem osäker liten grabb som var en känslomässig svamp, jag sög i allt negativt omkring mig. Detta använde jag mig senare i livet för att dels analysera min omgivning och för att förstå en situation. Med andra ord, jag omvandlade en svaghet till en av mina främsta styrkor.Det finns stunder i våra liv där vi ställs inför olika situationer som ibland får oss att behöva ta aktiva beslut. Nu är det som så att det kan även vara situationer med avsaknad av att något händer som även det kan få oss att behöva ta olika aktiva beslut.

Hur lång tid tar det innan attraktionslagen fungerar?

Hur snabbt saker attraheras in i din värld beror lite på hur bra du har gjort förarbetet samt hur pass bra du känner dig själv. Förarbetet hänger ihop ganska mycket med hur stabil du är som person. Älskar du dig själv? Svarade du ärlig på om du älskar dig själv? Hur vet du att du älskar dig själv? Ger du dig själv utrymme? Respekterar du andra människor?

Dessa är en del av frågorna som bör vara på det klara innan du ens kan förmå förstå och attrahera. Snälla gå inte på ” blunda, tänk dig en Ferarri, sätt dig i soffan och vänta in den” – säljsnacket som finns lite här o där på internet. Det är inte magi vi pratar om , utan ett förhållningssätt till livet som kräver att du är i symbios med universum enkelt och lite halv flummigt förklarat.

Konkret förklarat: Inte förrän du älskar dig själv som du kan älska och attrahera från din omgivning.

Hur funkar attraktionslagen?

Om du läser min blogg och mina artiklar( vilket jag starkt rekommenderar, för de ger dig sanningen utan att baka in det i något), så kommer du ha en mycket djupare förståelse på hur jag ser detta med attraktionslagen och hur jag definitivt ger dig olika verktyg utsprida här på sidan, så att du kan använda dig av den i ditt liv. Attraktionslagen funkar genom att du som utövare gör en aktiv handling, ja ibland så är det enbast ett aktivt val.

De flesta av mina inlägg börjar olika, men brukar summera i samma jargong, för sanningen är universal och det är den mänskliga faktorn som behöver vara i symbios med det andliga inom dig, även med begreppet ”tid”.  Ne, nu ska jag sluta med mitt svammel, även om det är egentligen det bästa som du behöver andas in och jag ska stolpa ut lite mer utförligt hur attraktionslagen har förbättrat mitt liv.

 1. Jag når mina mål mycket enklare och snabbare. När  jag var ny inom detta, så försökte jag hela tiden greppa en logik. Det funkade inte.  Däremot det som jag valde att greppa och agera på, var att när något som jag har tänkt på manifesteras, då kände jag en enorm rus genom min kropp. Samma rus som de visuella audiospåren som du hittar här under triggar / programmerar / lär din kropp att fylla dig med. En fantastisk känsla som jag lär hur du kan med enkel vana kan återskapa.

Alla 4 Guidade attraktionsövningar i ett paket.

Du får omedelbar tillgång till Guidade Meditationer för att manifestera dina drömmar i din mail och kan direkt ladda ner ljudspåren.

Vi värdesätter din säkerhet och integritet. Alla transaktioner hanteras av Stripe Payments Gateway, en av de mest betrodda betalningsplattformarna i världen.
98SEK
MINDEXPLOIT-hur-funkar-attraktionalagen

En väns födelsedags kalas tillbringas bäst hemma vid poolen

 1. Jag stressar mycket mindre Jag som många har harft den där innerliga oron, och ihop med tankar liknande ” kommer pengar räcka till” och en gnutta drömmar som verkar alltmer distanserade som typ ”Jag kommer ju aldrig kunna hinna att göra xxxx eller åka till xxxx”, med dessa så blir ens verklighet lite hopplös.Men! och här kommer en virveltrumma….
  Det är egentligen inte din verklighet, det är så enkelt att du har precis skapat den känslan av hopplöshet, genom att du har skickat dig t.ex. 2 signaler som jag lyfter i denna punkt.
  Enbart att genom ta bort ” tänk om ifall något händer eller avsaknad av en händelse”, så kommer ditt liv genast att ta bort en massa stress.Min verklighet just nu är att jag aldrig, jag repeterar, jag aldrig oroar mig över pengar. Jag sitter inte här andra sidan jorden och säger till dig: “gör som jag säger, så blir du snor-rik”. Det jag säger är: Gör nu som Pappa Thomas föreslår, så kommer du att efter ett tag upptäcka att även om du inte har 100 kronor den 19:e, så har du aktivt lärt dig och valt att inte oroa dig, och i stället lärt dig hur du ska tillkalla att du ökar de 100kr.Jag vet hur sjukt det låter, jag brukar sätta det i praktiskt övning ibland.

  Vi säger att jag har 3000 kr den 20:e. Min nästa paycheck är 2:e nästa månad. Det vet min tjej. Och hon vet hur mycket rörelsekapital/likviditet vi har i kontanter ( 3000 kr).  Så jag har flera gånger gett henne alla pengar och sagt ”shopping time”. Hon frågar mig : Money incoming? Och jag svarar- nej, inte va jag vet om. Nu har hon förstått hur detta funkar för mig och även hon känner aldrig oro över ekonomi. Men gud ska veta när vi började träffas och jag gick o köpte en ybbercool tvättmaskin typ 10 dagar innan månadsskiftet och med alla pengar jag hade. Hon blev lite svettig.

  Tänk dig känslan med serien ”pojken med guldbyxorna”. Nu har jag inte några sånna coola byxor, men samma känsla som killen hade. Den har jag.
  Och att lägga till i sammanhanget. Känslor är allt här.

  mindexploit-hur-lagen-om-attraktion-kan-gora-livet-bra

  Jag fascineras av att leva nära vatten. Jag har länge tänkt att kanske ska ta och dyka mer här? Och igår blev jag faktiskt erbjuden att få lära mig dyka med tuber för ett projekt.

 2. Mina drömmar manifesteras framför mina ögon.När det kommer till punkt 3, så finns de mest uppenbara. Som till exempel om jag tänker: Jag vill ha en el-grill för att steka hamburgare ute. Och så köper jag den så klart. Den är ju ganska straight forward eller hur? Och allt i sin ordning med attraktionslagen och jag tänkte och så står det en utanför nu. Givetvis så gjorde jag även en handling och beställde den och boom, där är den nu. Eller det är ingen grill, mer av en sån stek-järn som sibylla hak brukar ha. Blir hur bra smash burgers på den.Men vi kan vara överens att processen började som en tanke och jag kopplade en smak och sen resulterade till att jag nu har en och en dröm har manifesteras.  Där har du processen, ibland så behöver din process an handling, som att spara, göra ett bra köp, lyssna på grannen som säger att ” där borta så ger nisse bort en helt ny grill”, helt enkelt be om det och lyssna efter hur du kan manifestera den.
  Gör det inte svårare än så =)

  mindexploit-lar-dig-manifestera-med-attraktionslagen

  Vi brukar rätt så ofta bara ta moppen eller bilen och bara dra till en strand. Ibland kilometer ständer, ibland klippiga berg och snorklar.

 1. Jag förstår hur mycket jag kan styra i mitt liv.Jag är inte religiös och i allt du ser här har absolut ingen religiös koppling. När jag gjorde min 12 stegs behandling, så kom jag i kontakt med sinnesrobönen. Givetvis för drogrelaterade orsaker. Men jag upptäckte själv en grej. Den sinnesrobönen kan appliceras i varenda cm av mitt liv!Ta en vardaglig situation som gör dig arg. Reflektera över den och applicera det här stycket:
  Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnadenVi tar ett exempel att någon har stannat utanför din parkering och du bara ska hem. Ilskan bara stiger och du börjar bli riktig kissnödig.Vi översätter lite så detta blir mer greppbart och applicerbart:

  Gud = Någon starkare än mig… snälla

  Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra = Shit , Ingen i bilen, vad kan jag göra, kanske bäst att bara vänta? För jag kan väl inte göra så mycket?

  Mod att förändra det jag kan =  Kan jag göra något? sitter det nåt Tel-nummer som jag kan ringa? Kan jag pusha iväg bilen om jag bara puttar  på den med min bil? Kan jag knacka på hos de som bor närmast och fråga om att låna en toalett?

  och förstånd att inse skillnaden. = Vilket är bäst och vilket ligger i min kontroll att påverka?  Jag kanske inte ska börja putta bilen, men knacka på i huset här brevid och förklara läget helt enkelt?
  När du väl har greppat innebörden av sinnesrobönen, så kan du skapa magi, jag kommer dyka mer i den rätt snart och ge en bättre förklaring.

mindexploit-vad-ar-lagen-om-attraktion

En frisk måltid både för själen och för ögonen.

 1. Min Intention är stark.Jag litar på mitt omdöme till 100%. Ni vet den där magkänslan?  Lyssna på den. Den vet saker. Men förväxla den inte med hunger. (Skämt åsido, jag är hungrig nu, så jag känner hunger).
  Självkännedomen till mig själv som har vuxit tack vare att jag litar på mig själv, har gjort att jag även tillåter mig se och följa min intention. Min insikt har lärt mig: Ta ansvar för ditt liv, så kommer du belönas med livet själv. Där är 5 anledningar som definitivt har gjort att mitt liv är bättre på den mentala och psykologiska plan. Sen har vi alla sidovinster som följer med i allt detta,  trygghet, förståelse för livet och modet att våga saker. Helt underbart.Nu i helgen ska jag utveckla att bygga på mitt drömliv och även passa på och leva den.Gör det du med, det är du värd!

  Nu passar jag på och rekommenderar min vän Henrik i Skåne trakten som säljer digitala hlr utbildningar online. 

Har du svårt att få
lagen om attraktion
att fungera?

Vår demonstrationsvideo ger dig en glimt av kraften i våra attraktionsmeditationer. Klicka på play-knappen och upplev själv hur våra attraktionsmeditationer kan hjälpa dig att manifestera det du önskar.

Endast denna månad:
Köp alla 4 i ett paket och spara 494 kr

Alla 4 Guidade attraktionsövningar i ett paket.

Du får omedelbar tillgång till Guidade Meditationer för att manifestera dina drömmar i din mail och kan direkt ladda ner ljudspåren.

Vi värdesätter din säkerhet och integritet. Alla transaktioner hanteras av Stripe Payments Gateway, en av de mest betrodda betalningsplattformarna i världen.
98SEK

Över 10 000 manifesterande kunder

Få tillgång till en av de bästa guidade visualiserings tekniken i 3 enkla steg!

 1. Välj vilken / vilka fokus områden du vill ha.
 2. Tryck på “Köp nu”
 3. Den enkla checkout sidan kommer laddas, där du behöver enbart ange ditt email, så får du de digitala ljudspåren i mailadressen du skrev.

Spåren levereras i MP3 format och du kan välja själv hur du vill spela upp dem. Från din telefon, paddan, datorn eller från ett usb minne.