Vad är attraktionslagen? (Law of Attraction / The Secret)

Idag ska jag fördjupa mig i vad attraktionslagen egentligen är för något. Samt hur lagen om attraktion kan hjälpa dig att attrahera pengar, materiella saker samt även ge dig ett rikare liv överlag. Men det viktigaste som du bör ta in här och nu är en sak. Attraktionslagen fungerar!

Längre ner kommer du få en enkel praktisk övning i hur du kan använda attraktionslagen, som kommer hjälpa dig i din personliga manifestation process.

Har du hört uttrycket ”be careful what you wishing for”?
Vi kan säga att detta är egentligen grunden för attraktionslagen. Om du önskar dig bra saker, bra saker kommer in i ditt liv.

Om du nu önskar dig dåliga saker, så kommer dåliga saker in i ditt liv. Detta är då en smula förenklat med ack så sant!

Det dryga här är att vi människor är inte enkla. Vi är jätte komplicerade och vi vill gärna analysera saker. Förvisso så är det en enorm drivkraft hos vissa men ibland så ställer det till det.

Låt oss fördjupa oss lite… då jag anser att en djupare förståelse av hur attraktionslagen fungerar, ger en mycket bättre resultat.

Om du nu har en viss erfarenhet av attraktionslagen, så kommer du tänka nu, men vänta.. Jag behöver ju inte veta hur det fungerar, jag behöver bara veta att det fungerar. Det är faktiskt sant.

Det jag skriver om är oftast för att ge en klarare och tydligare bild så att du inte behöver tänka så mycket onödigt.

Låt din andlighet förstärka attraktionslagen

Attraktionslagen ihop med religioner kan skapa en dimension som är både något gott om man kan bemästra det, men av min erfarenhet så blir det mindre bra.

Om du som läser detta har någon religion som du är trogen, så skulle jag be dig för en stund att lägga den åt sidan. Istället så vill jag att du lyfter fram din andlighet. I regel så ligger andligheten som ett lager under själva religionen.

I Sverige så har allt blivit så politiskt korrekt nu för tiden, så ingen vågar knappt säga till någon annan någonting för att de är rädda hur det ska landa hos mottagaren. Men detta leder bara till att vi smeker varandra medhårs och leder till att utveckling stannar av.

Så jag säger det än en gång och tydligare nu. Lägg din religion åt sidan och fokusera på din andlighet, på det spirituella.
Din religion kommer inte hjälpa dig med attraktionslagen. Kärlek och andlighet kommer däremot göra det och det för oss till nästa kapitel som handlar om associeringar.

Allt grundar sig i ”tro, hopp och kärlek”

När jag säger ”Tro”, så menar jag inte någon religion, Det är viktigt att påpeka det, speciellt när jag ett par meningar innan sa att du ska lägga allt med religion åt sidan.

Att tro är ofantligt stort! Men hur hänger att tro ihop med attraktionslagen? Jo. Du behöver få varenda cell i dig att tro på attraktionslagen.

Du behöver få alla dina sinnen att tro och vilja detta.
Du kan inte vara en halvmesyr och sen hoppa över direkt till att ”hoppas” att detta ska fungera. Och du måste vara ärligt för dig själv.

Min blogg kan verka vara lite kontroversiell, men jag är inte här för att leverera dig en guld sked och säga ”Du, det kommer ordna sig”. Jag är här för att lära dig hur du får det att ordna sig. Så vill du ha en förändring i ditt liv och vill du ha ett bättre liv, så behöver du lägga manken till och börja gräva lite i dig själv.

Låt oss samla oss kring kraften i att finna ”tro”

Manifestera det du önskar – En praktisk övning för dig.

Fram med papper och penna! Nu ska vi verkligen anamma ordspråket ”En penna är starkare än ett svärd”. Du ska sluta kämpa och istället ska du analysera och komma fram till vissa slutsatser.

Du kan läsa genom följande, men efter det så tar du fram penna och papper. Gör du inte det utan tänker ”sen” ..Då är frågan om du är beredd att göra det du behöver göra för att lyckas och kan från och med nu lägga till ett mellan namn ”halvmesyr” i ditt namn.

Här kommer en liten övning i två delar. Detta är för att du ska få en bekräftelse, eller en checkpoint av var du befinner dig. Om du är mottaglig eller behöver slipa till något för att kunna manifestera dina drömmar..

Del 1
Svara på följande frågor så utförligt du bara kan:

1.Vad vill du?
2.Varför vill du det?
3.Vad kommer förändras om du skulle uppnå det du vill?

Och undvik 2 saker när du tänker vad du ska svara!
– Ifrågasätt aldrig hur detta du har skrivit ska hända.
– Tänk inte på några hinder som kommer stoppa dig i att skriva ner dina svar.

Låt mig ge ett exempel:

1.Vad vill du?
Svar: Jag vill ha en jämn inkommande ström av 20 000 kr varje månad.

2.Varför vill du det?
Svar: För att då kommer jag kunna mentalt slappna av och fokusera på det jag vill göra.

3.Vad kommer förändras om du skulle uppnå det du vill?
Svar: Det som kommer förändras i mitt liv är att jag kommer ha mer tid för att kunna prioritera mina egna intressen.

Mer fördjupande behöver det inte vara. Däremot så är det bra att vara så specifikt som möjligt. Dessa frågor kommer hjälpa dig att mer tydligt se ditt mål.

För så här ligger det till. Det är skillnad att vilja ha en ”bil” eller att vilja ha ” En svart BMV 2019 års model med svarta skinnstolar. Taklucka, Med 19 tum fälgar. ”

Bilden av vad du vill attrahera med hjälp av attraktionslagen blir ljusår tydligare, och lättare att manifestera.

Tips från coachen: Du kan använda dig av en av de guidade visualiserings spåren som just hjälper dig att attrahera dina drömbil, så kommer du förstå hur enklare det är att komma i kontakt med frekvenserna:

Din drömbil

Här kommer du bli vägled när du står vid din bil, Hur säten luktar, hur nyckeln känns i dina hand, hur motorn svarar när du gasar. En mycket detaljerad upplevelse som kommer ge dig en tydligare bild av just din drömbil

79SEK

Del 2 av – Manifestera en illusion till en verklighet – attraktionslagen fungerar!

När du vet vad du vill uppnå, så behöver du nu rikta in din frekvens på det. Rikta kompassen. Sätta upp mål. Fokusera. Strida till verket.
Ja, kärt barn har många namn, men det handlar om exakt samma sak, att gå till handling både mentalt och om det behövs, fysiskt.

Jag får en hel del mail som i princip säger samma sak:
Hej, jag är vilse, detta fungerar inte, vad ska jag göra?

Jag brukar i regel svara samma sak, fast med olika ord:
Ta reda på vad du egentligen vill och rannsaka dig själv om du har några hinder i ditt undermedvetna. Sen brukar jag hänvisa till mina blogginlägg för där står faktiskt allt man behöver veta.
Och redan här kan man sålla agnarna från vettet.

De som inte ”orkar” läsa, samla information, skapa förståelse, de kommer helt enkelt inte lyckas och kommer att enbart stå o stampa och bli mer o mer förtvivlande med missnöje.
För detta är tro det eller ej, en mental handlingsprocess.

Detta är inte att gå o köpa en lotteri och sen sätta sig bekvämt i soffan och sträcka ut handen och vips så faller tusenlappar från tomma intet rakt på din hand.

Däremot, om du har ett mental tillstånd eller psykisk ohälsa som du har varit i kontakt med psykvården eller liknande, så föreslår jag att du tar itu med dessa demoner först innan du ens tänker tanken att fly i en illusion om att pengar kommer lösa ditt problem. För pengar kommer garanterat bara göra din resa mycket mer komplicerad.

I nästan varje blogg inlägg så brukar jag beröra detta med att ha ditt undermedvetna/omedvetna tillstånd med på banan och det gör jag av den enkla anledningen för att det är nyckeln. Det är fundamentet som öppnar upp din mottaglighet.

Så del 2 är egentligen helt enkelt att checka av om du skickar undermedvetna eller omedvetna signaler till dig själv som blir ett hinder för din process med att attrahera med hjälp av attraktionslagen.

Ett mycket enkelt sätt att verkligen se detta är följande.

När du svarade på de 3 frågorna, kände du att det kom tankar som var i direkt koppling med det som jag inte bad dig tänka på? Några hinder? Att du kanske tänkte: ”Ne men jag kan ju inte önska mig detta” eller liknande? Om du svarar ärligt och det visade sig att du hade mentala hinder för dig själv så där har du framför dig vart du behöver lägga ditt fokus på och det är mycket djupare än att attrahera.

Bygg ett mentalt luftslott med hjälp av attraktionslagen

Jag är en före detta missbrukare som har genomgått en mycket aktiv behandling. Denna behandling fick mig att bli en bättre människa och att veta vart jag står och vad jag vill. Jag känner mig själv helt enkelt.

Om jag fick bestämma, så skulle någon form av andlig vägledning vara lika viktig i skolan som matte eller fysik.

En annan grej jag fick lära mig i min behandling är att missbrukare inte bara bygger luftslott, utan de flyttar in i dessa och lever ett liv i grandiositet som är en försvarsmekanism för hur eländig livet är i en missbrukarens verklighet.

Med denna lärdom 18 år sen och ihop med min läran om attraktionslagen då jag började med den för 16 år sen, så lärde jag mig att dessa luftslott är egentligen bra för att uppnå mina mål med hjälp av attraktionslagen.

Låter detta helt snurrigt? Ok, jag förklarar.

Jag var expert på att manipulera mig själv för att utstå verklighetens smärta i att jag var i helvetet. Missbruk är ett helvete. Det jag gjorde var att jag målade upp en annan verklighet ( luftslott) och jag ”bodde i den”.

Detta tillstånd var destruktiv så klart för den är falsk och så ifrån verkligheten man kan komma.

Det perfekta luftslottet.

Detta tillstånd är även det perfekta tillståndet för att kunna manifestera närallt inom en är helt.

”Fake it till you make it” helt enkelt.

En av attraktionslagens vitala del är att jobba aktivt med att tänka som att du redan har det du vill ha.
Nu menar jag så klart inte att du behöver gå genom helvetet i ett missbruk för att kunna manifestera. Det jag menar är att utveckla ett sätt där du mentalt har ett rum där du redan har och nyttjar det du vill manifestera.

Hur du gör det?

Meditera samt kör guidade visualiseringar där du befinner dig i ditt ”luftslott”.

Deta handlar inte om att du slår på stora trumman och berättar för dina nära o köra ”hur rik du är” eller ”att din röda ferrari är på service och blir levererad snart”.

Utan det handlar mer för dig själv att i din ensamhet skapar en visuell bild i ditt mentala rum.

Det är egentligen detta allt handlar om.
-Få en tro på att detta fungerar.
-I ditt mentala rum känna hopp när du ”Fake it till you make it”
-Genom kärlek ta emot det du attraherar och känner tacksamhet, som är en kärleksfull känsla, när ditt luftslott blir en verklighet.

Har du svårt att få
lagen om attraktion
att fungera?

Vår demonstrationsvideo ger dig en glimt av kraften i våra attraktionsmeditationer. Klicka på play-knappen och upplev själv hur våra attraktionsmeditationer kan hjälpa dig att manifestera det du önskar.

Endast denna månad:
Köp alla 4 i ett paket och spara 494 kr

Alla 4 Guidade attraktionsövningar i ett paket.

Du får omedelbar tillgång till Guidade Meditationer för att manifestera dina drömmar i din mail och kan direkt ladda ner ljudspåren.

Vi värdesätter din säkerhet och integritet. Alla transaktioner hanteras av Stripe Payments Gateway, en av de mest betrodda betalningsplattformarna i världen.
98SEK

Över 10 000 manifesterande kunder

Få tillgång till en av de bästa guidade visualiserings tekniken i 3 enkla steg!

  1. Välj vilken / vilka fokus områden du vill ha.
  2. Tryck på “Köp nu”
  3. Den enkla checkout sidan kommer laddas, där du behöver enbart ange ditt email, så får du de digitala ljudspåren i mailadressen du skrev. 

Spåren levereras i MP3 format och du kan välja själv hur du vill spela upp dem. Från din telefon, paddan, datorn eller från ett usb minne.