Vad är attraktionslagen?

Idag ska jag berätta för dig vad är attraktionslagen för något och hur lagen om attraktion kan hjälpa dig att attrahera pengar, materiella saker samt även ge dig ett rikare liv överlag.
Längre ner hittar du även en praktisk övning som kan vara till nytta för din personliga process.
Har du hört uttrycket ”be careful what you wishing for”?
Vi kan säga att detta är egentligen grunden för attraktionslagen. Om du önskar dig bra saker, bra saker kommer in i ditt liv. Om du nu önskar dig dåliga saker, så kommer dåliga saker in i ditt liv. Detta är då en smula förenklat.

Det dryga här är att vi människor är inte enkla. Vi är jätte komplicerade och vi vill gärna analysera saker. Förvisso så är det en enorm drivkraft hos vissa men ibland så ställer det till det.

Men om du förstår innebörden av det till fullo, så förstår du attraktionslagen.

Låt oss fördjupa oss lite, då jag anser att en djupare förståelse av hur attraktionslagen fungerar, ger bättre resultat.

Om du nu har en viss erfarenhet av attraktionslagen, så kommer du tänka nu, men vänta.. Jag behöver ju inte veta hur det fungerar, jag behöver bara veta att det fungerar.

Det är faktiskt sant. Det som också är sant är att eftersom vi är så avancerade som människor, så kommer ”okunskap eller fördjupning” i förståelse vara närmare tvivel än i att bygga på tron på att det fungerar (och du kommer förstå längre ner i denna blogg).
Det jag skriver om är oftast för att ge en klarare och tydligare bild så att du inte behöver tänka så mycket onödigt.

Låt din andlighet förstärka attraktionslagen

Attraktionslagen ihop med religioner kan skapa en dimension som är både något gott om man kan bemästra det, men av min erfarenhet så blir det mindre bra.

Om du som läser detta har någon religion som du är trogen, så skulle jag be dig för en stund att lägga den åt sidan. Istället så vill jag att du lyfter fram din andlighet. I regel så ligger andligheten som ett lager under själva religionen.

I Sverige så har allt blivit så politiskt korrekt nu för tiden, så ingen vågar knappt säga till någon annan någonting för att de är rädda hur det ska landa hos mottagaren.  Men detta leder bara till att vi smeker varandra medhårs och leder till att utveckling stannar av.

Så jag säger det än en gång och  tydligare nu. Lägg din religion åt sidan och fokusera på din andlighet.
Din religion kommer inte hjälpa dig med attraktionslagen. Kärlek och andlighet kommer och det för oss till nästa kapitel som handlar om associeringar.

Allt grundar sig i ”tro, hopp och kärlek”

När jag säger ”Tro”, så menar jag inte någon religion, Det är viktigt att påpeka det, speciellt när jag ett par meningar innan sa att du ska lägga allt med religion åt sidan.

Att tro är ofantligt stort! Men hur hänger att tro ihop med attraktionslagen? Jo. Du behöver få varenda cell i dig att tro på detta. Du behöver få alla dina sinnen att tro och vilja detta.
Du kan inte vara en halvmesyr och sen hoppa över direkt till att ”hoppas” att detta ska fungera. Och du måste vara ärligt.

Min blogg kan verka vara lite kontroversiell, men jag är inte här för att leverera dig en guld sked och säga ”Du, det kommer ordna sig”. Jag är här för att lära dig hurdu får det att ordna sig.  Så vill du ha en förändring i ditt liv och vill du ha ett bättre liv, så behöver du lägga manken till och börja gräva lite i dig själv.

Låt oss samla oss kring kraften i att finna ”tro”

Manifestera i praktiken – En praktisk övning för dig.

Jag poängterar än en gång, det som står här under har inte med religion att göra, utan handlar om dig och enbart dig!
Fram med papper och penna! Nu ska vi verkligen anamma ordspråket ”En penna är starkare än ett svärd”. Du ska sluta kämpa och istället ska du analysera och komma fram till vissa slutsatser.  Du kan läsa genom följande, men efter det så tar du fram penna och papper. Gör du inte det utan tänker ”sen” ..Då är frågan om du är beredd att göra det du behöver göra för att lyckas och kan från och med nu lägga till ett mellan namn ”halvmesyr” i ditt namn.

Här kommer en liten övning i två delar. Detta är för att väcka dig.
Nu vet jag att en del av er har redan gjort del 1, men kan vara bra att ta en som jag kallar det checkpoint för att se hur verkligheten ser ut.

Del 1
Svara på följande frågor så utförligt du bara kan:

1.Vad vill du?
2.Varför vill du det?
3.Vad kommer förändras om du skulle uppnå det du vill?

Och för guds skull så ska du undvika 2 saker!
– Ifrågasätt aldrig hurdetta du har skrivit ska hända. Det står inte som en av frågorna.
– Tänk inte ens tanken på några hinder som kommer stoppa dig i att skriva ner dina svar.

Jag repeterar.. Svara bara på de 3 frågor så utförligt du kan. Låt mig ge ett exempel:

1.Vad vill du?
Svar: Jag vill ha en jämn inkommande ström av 20 000 kr varje månad.

2.Varför vill du det?
Svar: För att då kommer jag kunna mentalt slappna av och fokusera på det jag vill göra.

3.Vad kommer förändras om du skulle uppnå det du vill?
Svar: Det som kommer förändras i mitt liv är att jag kommer ha mer tid för att kunna resa

Mer fördjupande behöver det inte vara. Däremot så är det bra att vara så specifikt som möjligt. Dessa frågor kommer hjälpa dig att mer tydligt se ditt mål.

För så här ligger det till.  Det är skillnad att vilja ha en ”bil” eller att vilja ha ” En svart BMV 2019 års model med svarta skinnstolar. Taklucka, Med 19 tum fälgar. ”

Bildenav vad du vill attrahera med hjälp av attraktionslagen blir ljusår tydligare, och lättare att manifestera.

Del 2 av – Manifestera en illusion till en verklighet

När du vet vad du vill uppnå, så behöver du nu rikta in din frekvens på det. Rikta kompassen. Sätta upp mål. Fokusera. Strida till verket.
Ja, kärt barn har många namn, men det handlar om exakt samma sak, att gå till handling både mentalt och om det behövs, fysiskt.

Jag får en hel del mail som i princip säger samma sak:
Hej, jag är vilse, detta fungerar inte, vad ska jag göra?

Jag brukar i regel svara samma sak, fast med olika ord:
Ta reda på vad du egentligen vill och rannsaka dig själv om du har några hinder i ditt undermedvetna.  Sen brukar jag hänvisa till mina blogginlägg för där står faktiskt allt man behöver veta.
Och redan här kan man sålla agnarna från vettet. De som inte ”orkar” läsa, samla information, skapa förståelse, de kommer helt enkelt inte lyckas och kommer att enbart stå o stampa och bli mer o mer förtvivlande med missnöje.
För detta är tro det eller ej, en mental handlingsprocess.

Detta är inte att gå o köpa en lotteri och sen sätta sig bekvämt i soffan och sträcka ut handen och vips så faller tusenlappar från tomma intet rakt på din hand.

Däremot, om du har ett mental tillstånd eller psykisk ohälsa som du har varit i kontakt med psykvården eller liknande, så föreslår jag att du tar itu med dessa demoner först innan du ens tänker tanken att fly i en illusion om att pengar kommer lösa ditt problem. För pengar kommer garanterat bara göra din resa mycket mer komplicerad.

I nästan varje blogg inlägg så brukar jag beröra detta med att ha ditt undermedvetna/omedvetna tillstånd med på banan och det gör jag av den enkla anledningen för att det är nyckeln. Det är fundamentet som öppnar upp din mottaglighet.

Så del 2 är egentligen helt enkelt att checka av om du skickar undermedvetna eller omedvetna signaler till dig själv som blir ett hinder för din process med att attrahera med hjälp av attraktionslagen.

Ett mycket enkelt sätt att verkligen se detta är följande.

När du svarade på de 3 frågorna, kände du att det kom tankar som var i direkt koppling med det som jag inte bad dig tänka på? Några hinder? Att du kanske tänkte:  ”Ne men jag kan ju inte önska mig detta” eller liknande? Om du svarar ärligt och det visade sig att du hade mentala hinder för dig själv så där har du framför dig vart du behöver lägga ditt fokus på och det är mycket djupare än att attrahera.

Bygg ett mentalt luftslott med hjälp av attraktionslagen

Jag är en före detta missbrukare som har genomgått en mycket aktiv behandling. Denna behandling fick mig att bli en bättre människa och att veta vart jag står och vad jag vill. Jag känner mig själv helt enkelt.

Om jag fick bestämma, så skulle någon form av andlig vägledning vara lika viktig i skolan som matte eller fysik.

En annan grej jag fick lära mig i min behandling är att missbrukare inte bara bygger luftslott, utan de flyttar in i dessa och lever ett liv i grandiositet som är en försvarsmekanism för hur eländig livet är i en missbrukarens verklighet.

Med denna lärdom 18 år sen och ihop med min läran om attraktionslagen då jag började med den för 16 år sen, så lärde jag mig att dessa luftslott är egentligen bra för att uppnå mina mål med hjälp av attraktionslagen.

Låter detta helt snurrigt? Ok, jag förklarar.

Jag var expert på att manipulera mig själv för att utstå verklighetens smärta i att jag var i helvetet. Missbruk är ett helvete. Det jag gjorde var att jag målade upp en annan verklighet ( luftslott) och jag ”bodde i den”.

Detta tillstånd var destruktiv så klart för den är falsk och så ifrån verkligheten man kan komma.

Det perfekta luftslottet.

Detta tillstånd är även det perfekta tillståndet för att kunna manifestera närallt inom en är helt.

”Fake it till you make it” helt enkelt.

En av attraktionslagens vitala del är att jobba aktivt med att tänka som att du redan har det du vill ha.
Nu menar jag så klart inte att du behöver gå genom helvetet i ett missbruk för att kunna manifestera. Det jag menar är att utveckla ett sätt där du mentalt har ett rum där du redan har och nyttjar det du vill manifestera.

Hur du gör det?

Meditera samt kör guidade visualiseringar där du befinner dig i ditt ”luftslott”.

Deta handlar inte om att du slår på stora trumman och berättar för dina nära o köra ”hur rik du är” eller ”att din röda ferrari är på service och blir levererad snart”.

Utan det handlar mer för dig själv att i din ensamhet skapar en visuell bild i ditt mentala rum.

Det är egentligen detta allt handlar om.
-Få en tro på att detta fungerar.
-I ditt mentala rum känna hopp när du ”Fake it till you make it”
-Genom kärlek ta emot det du attraherar och känner tacksamhet, som är en kärleksfull känsla, när ditt luftslott blir en verklighet.

Hur köper jag dessa 4 spår?

Få tillgång till en av de bästa guidade visualiserings tekniken i 3 enkla steg!

  1. Välj vilken / vilka fokus områden du vill ha.
  2. Tryck på “Köp nu”
  3. Du kommer automatiskt hamna på checkout sidan.
    Där du behöver enbart ange ditt email och efter genomfört köp, så skickar vi dig en nedladdning länk med valda produkter.

Spåren levereras i MP3 format och du kan välja själv vart du vill spela upp dem.

Attrahera din drömbil
98.00 SEK
Attrahera ditt drömjobb
98.00 SEK
Attrahera ekonomisk frihet
98.00 SEK
Attrahera ditt drömhus
98.00 SEK
Alla 4 audiospåren i ett paket
248.00 SEK

Mindexploit.se använder sig av STRIPE som betalnings processor. Stripe är en internationell kassasystem som är betydligt smidigare och inte lika monopol inriktad som t.ex. Klarna, samt har lägre avgifter.
Om du har en webbshop, så rekommenderar jag att du kollar på Stripe. Vill du veta mer om Stripe så kan du göra det genom att klicka PÅ DENNA LÄNK TILL STRIPES HEMSIDA som tar dig till deras hemsida i ett nytt fönster/tab. 

Ditt köp som du gör här hanteras över en Krypterad SSL anslutning. Du ser ett hänglås uppe där själva hemsidans namn står och det betyder att hela sidan är krypterad. Vi sparar inte dina uppgifter.