Uppnå ekonomisk frihet med hjälp av våra guidade visualiseringsövningar

Attraktionslagen och ekonomisk frihet

Attraktionslagen säger att vi attraherar vad vi tänker på och känner. Genom att använda våra guidade visualiseringsövningar kan du programmera ditt undermedvetna sinne för att fokusera på ekonomisk frihet och locka till dig de resurser du behöver för att uppnå det. Egentligen är det rätt så enkelt, men det kan behövas träning för att uppnå önskad effekt. Ladda ner alla 4 ljudspåren och träna i din egen takt.
Många väljer just bara ”ekonomisk frihet”, men bäst effekt får du om du kan förstå bredden i att manifestera. Den som berör ditt drömhus och din drömbil är mycket detaljerade och ger dig en förståelse på hur du ska agera i din mentala rum. Lyssna på denna korta demonstration, så förstår du:

När jag brukade föreläsa om motivation, så ställde jag ofta en öppen fråga om vad som gör dig lycklig. På top var familjen och pengar.  Men många började vrida sig lite när de nämnde just pengar. Är pengar något tabu? Har jantelagen totalt förstört vår syn på om vi är värda det?
Tror mig när jag säger det: Du är värd att få pengar från håll du inte ens vet om just idag.

lagen-om-attraktion-thomas-forelasning-attraktionslagen-motivation

Affirmationer för ekonomisk frihet

Affirmationer är positiva uttalanden som hjälper dig att omprogrammera dina tankar och känslor för att uppnå önskade resultat. Våra guidade visualiseringsövningar innehåller effektiva affirmationer som hjälper dig att uppnå ekonomisk frihet genom att locka till dig överflöd och välstånd. Affirmationerna som berättarrösten lär dig att använda dig av har en stor betydelse i hur du ska välja att affirmera. De leder dig in mot känslan och det är egentligen känslan, med hjälp av tankens kraft,  som skapar ditt mentala rum.

Mental träning för ekonomisk frihet

Mental träning är lika viktig som fysisk träning för att uppnå ekonomisk frihet. Genom att använda våra guidade visualiseringsövningar regelbundet, tränar du ditt sinne att fokusera på ekonomisk frihet och välstånd. Det tillståndet är ditt ”magnet rum”. Det är där du attraherar. Detta hjälper dig att bli mer öppen för möjligheter och att ta smartare beslut som leder till ökad ekonomisk frihet.

mindexploit-vad-ar-lagen-om-attraktion

Digitala ljudspår för ekonomisk frihet

Våra digitala ljudspår i MP3 format kan användas för att lyssna på när som helst, var som helst, och i princip hur som helst  för att hjälpa dig att uppnå ekonomisk frihet. Ha dem i telefonen eller ladda ner på din dator eller ge bort dem till din bästa vän, helt ok!
Du får en nedladdningslänk direkt och du kan börja använda dem direkt.
Med hjälp av högkvalitativt ljud och effektiva trigger-tekniker kan du koppla av och fokusera på att skapa överflöd och välstånd i ditt liv.

Alla 4 Guidade attraktionsövningar i ett paket.

Du får omedelbar tillgång till Guidade Meditationer för att manifestera dina drömmar i din mail och kan direkt ladda ner ljudspåren.

Vi värdesätter din säkerhet och integritet. Alla transaktioner hanteras av Stripe Payments Gateway, en av de mest betrodda betalningsplattformarna i världen.
98SEK

Självhjälp och personlig utveckling för ekonomisk frihet

Ekonomisk frihet är en del av en större bild av självhjälp och personlig utveckling. De som säger att pengar ger inte lycka, kanske inte riktigt förstår vad frihet kan göra för ens välmående. Det är en fantastisk känsla att inte behöva känna oro för ekonomi, utan att helt kunna förlita sig på processen som du bygger upp.
Våra guidade visualiseringsövningar hjälper dig inte bara att uppnå ekonomisk frihet, utan också att växa som person och uppnå dina fulla potential i livet.

Här har du ett verktyg som förbättrar dina tankar och känslor kring ekonomisk frihet och dra till dig de resurser du behöver för att uppnå det.

Med hjälp av attraktionslagen, affirmationer, mental träning, digitala ljudspår och personlig utveckling, kan du ta kontroll över din ekonomiska situation och uppnå den frihet du söker.

attrahera-pengar-affirmationer-attraktionlagen

Alla 4 Guidade attraktionsövningar i ett paket.

Du får omedelbar tillgång till Guidade Meditationer för att manifestera dina drömmar i din mail och kan direkt ladda ner ljudspåren.

Vi värdesätter din säkerhet och integritet. Alla transaktioner hanteras av Stripe Payments Gateway, en av de mest betrodda betalningsplattformarna i världen.
98SEK