Hur du kan bli rik med attraktionslagen

Om du läser detta, så beror det på att du har googlat efter information om hur attraktionslagen fungerar och i synnerhet att du vill ha lite extra cash. Du har kommit rätt, läs vidare. Jag kommer bolla några tankar och känslor som du med all säkerhet har.

Att skriva ner affirmationer, meditera och att skaka i rätt frekvenser är en del av attraktionslagen, självklart. Lika sant som att alla tar in intryck på olika sätt och som tur är så finns det olika vägar att gå för att uppnå samma sak.

Men inget av det kommer fungera om inte din hjärna samspelar med dina känslor. Det är fakta. Attraktionslagen är ett samspel som sker i dig och i sin tur attraherar. Du kan inte lura till dig attraktion, det behöver vara ärligt. Här under kan du läsa om lite tankar som du kan ta till dig som vägledning. Känner du igen dig i det mesta så vill jag gratulera dig att du är på väg.

Om det är något som känns främmande eller du inte vill ta i, så har du två val. Att antigen fortsätta kolla på tv dag in och dag ut och känna dig som ett misslyckande eller så tar du tag i detta och utvecklas. Det finns ett talesätt, ”Sanningen ska göra dig fri, men först ska den göra dig olycklig”.

Det är ditt ansvar att våga vara ärlig mot dig själv, men inte förrän då så kommer du märka hur ditt liv förändras. Att helt utan förvarning universum börjar tala till dig. Tro mig, det är maxat och när det händer så har du ett ögonblick där det känns som att tiden står stilla, där allt annat är irrelevant. Det är först då du kommer förstå och känna vad attraktionslagen egentligen är.

Du har kanske med all säkerhet tröttnat på att leva i samma ekorrhjul dag in och dag ut samtidigt som du ser omkring dig och ser all välfärd.

Du kanske drömmer om att slippa jobba och att resa runt, spendera mer tid med människorna du älskar och att bli en livsnjutare.

Eller så är du en driven människa som söker nya utmaningar och du försöker att finna en väg, förmodligen en snabb väg ut ur din nuvarande situation. Eller så kan vi kalla det att du vill utvecklas.

Attraktionslagen fungerar

Jag är den första som kan skriva under att det är genomförbart. Jag har gått från dys-funktionalitet i min barndom till drogmissbruk, som ledde till att jag blev hemlös under en period. Sen förändrade jag allt.

Det finstilta här är att jag klarade inte av det själv, jag kunde inte bryta mina mönster eftersom att bolla tankar med mig själv var ju redan ett misslyckande. Med det menar jag att inget nytt kom in, speciellt något så starkt att det fick mig att förändra mig.

Många av oss går just om kring och får en tanke, en förnimmelse av en dröm, men oftast så stannar det där, bara en tanke, en svag längtan om hur det skulle kunna ha blivit och efter en tid så kommer den tanke i form som ett minne och trycker ner oss ännu mer för att vi inte är där drömmen / tanken är.

Attraktionslagen är inget för latmaskar.

Det ligger i människors natur att bli erkända, att vilja bli sedda eller noterade, även om vi inte så gärna pratar om det. Det är en drivkraft för många som pushar i rätt riktning, i att utvecklas. Att vi gör en handling och bär frukterna av det.

Likaså ligger det i vår natur att härma beteenden och mönster fast det är inget vi pratar om och till o med skäms lite när vi kommer på oss själva att vi gör en gest eller säger något någon annan ha sagt. Men att härmas är egentligen en av det mest vanligaste beteendet. När du drömmer dig iväg, vart har du fått den idén från?

Att ha förebilder är en av det bästa du kan göra för din utveckling. Se bara till att du förstår skillnaden mellan att verkligen se upp på en person eller att känna avsky. Känner du avsky över en person, stanna upp och tänk på vad den personen har som du vill ha. Oftast känner vi irritation eftersom den personen i fråga har något vi vill ha.
När du förstår detta beteende, så kommer du upptäcka att livet blir roligare.

Som du börjar förstå när du läser allt detta, så är attraktion en handlings förfarande. Du behöver jobba lite med det för att få en bra start. Och din tv kommer inte ge dig svaren du söker, därför…

Här kan du för en billig summa få enkla verktyg som kommer lära dig hur du lättare och snabbare kommer i rätt frekvens:

Alla 4 Guidade attraktionsövningar i ett paket.

Du får omedelbar tillgång till Guidade Meditationer för att manifestera dina drömmar i din mail och kan direkt ladda ner ljudspåren.

Vi värdesätter din säkerhet och integritet. Alla transaktioner hanteras av Stripe Payments Gateway, en av de mest betrodda betalningsplattformarna i världen.
98SEK

Koppla bort din tv.

Jag har inte haft min tv kopplad till mina tv kanaler sen runt 2014. Jag har Netflix och tycker att ”on demand” är mer tillfredställande. Ibland vill jag försvinna i en serie 2-4 dagar. Jag tycker att det blir mer sammanhängande och man uppfattar det på ett helt annat sätt.

Det fantastiska här är att jag kan göra det, mitt liv tillåter mig att kunna stänga av 2-4 dagar när jag vill det. Jag kallar det för frihet att jag bestämmer vad jag vill göra. Självklart så får jag se till att inte ha några möten eller åtaganden just dessa dagar. Nyckelordet här är frihet. Jag är mycket ansvarig och driven av mig.

Men tv kanaler som ”på-spåret”, antikhandlarna eller vad det nu kan vara är helt meningslöst i mitt liv. Jag lägger hellre tid på att fråga mig själv saker och finna svar, mer utvecklande än att se gladiatorer dunka på andra. Seriöst, vad är det som finns att titta på. OK, jag kan köpa Ernst, eller bygglov, någonting som man kan lära sig av.

Men programmerad tidsfördrift och att zappa tills man hittar något bra känns som fel sätt att fördriva tid.

Börja i rätt ände av problemet, din insida.

Oftast när jag skriver så brukar jag föreställa mig dig som läser som en ”nybörjare” med attraktionslagen. Det gör jag för att fånga upp hela bredden av vad som är relevant. Det har inte med att jag vill ”läxa” upp någon, inte vad det handlar om.  Ibland så missar vi detaljerna från helheten vi blir presenterade.

Jag vill att du ska lyckas. För att du ska lyckas, så behövs en djupare förståelse av Lagen om attraktion. Inte hur den fungerar, släpp det. Du behöver inte veta hur på kvantfysik-nivå. Lägg fokus och energi på att förstå ditt inre istället för att kunna förstå ”utsidan”. Det är liksom från insidan du börjar sända ut signalerna.

Börja med att öppna dina ögon, allt du behöver attrahera är rakt framför dig.

Leta efter svar och inte efter frågor. Vi har en förmåga att komplicera saker genom att ställa en massa onödiga frågor. Här kommer en praktisk exempel som du kan göra för att förstå dig själv lite mer,  gör meningarna här nedan en i taget, för då kommer du förstå. Vi människor tänker i bilder, så detta grejar du!
LÄS INTE alla meningarna utan stanna vid varje mening och gör det jag ber dig om.

1- Tänk på en grej som du vill genomföra. Vad som. Något som du inte har gjort innan men vill. När du har tänkt på det i cirka 20 sekunder, läs nästa mening.

2- Tänk dig själv genomföra den grejen, Se dig själv och lägg märke på din känsla du har i din tanke, lägg märke på om du är glad, försök känn den känslan som du känner i din tanke. När du har gjort det i 20 sekunder så kan du efter det fortsätta.

Nu kommer en sanning. Och om du bara läste genom allt ner hit utan att göra det som står, så får du sista chansen nu. Sluta läsa och gå upp till nr 1 och gör det som står. Kom igen. Vi ha tid, du kan inte nå ett resultat om du gör saker halvdant. Kom hit igen när du har gjort nr 1 och 2.

Nr 1 är inga problem, det klarar alla av. Nr 2 däremot bär på en liten sanning om dig själv. Om du kunde genomföra den utan problem, eller snarade att du tillät dig själv att se dig lycklig, så är du på rätt spår. Du förstår, många kommer inte lyckas med attraktionslagen för att vi människor har en tendens att stoppa oss själva från att uppnå våra mål. Det finns många anledningar till detta, ”fucked up” barndom kan vara en orsak, det var det för mig tills jag tog tag i allt trasigt inom mig.

Det har att göra med sorg, skuld och skam. Om du gjorde det som står på nummer 2 och kände dig obehaglig eller hade svårt att tillåta dig själv, då är det där du behöver jobba med. Nu vet du det.

Som sagt vi är alla olika och en del av oss har olika mentala förutsättningar och så fort vi vet vart vi är, det är först då vi kan processa oss genom mot att finna vad attraktionslagen ger oss.

Läs mycket om vad är attraktionslagen.

När du succesivt ökar din förståelse om hur attraktionslagen kan berika ditt liv oavsett det är något materiellt som ditt drömhus, att bli rik, dröm kärleken och samtidigt som du testar dig fram, så är du i en process av personlig utveckling. Utveckling är jättebra! För det tar dig från ett ställe till en annan. Resan som du genomför gör att du kommer ett steg närmare dina drömmar.

Jag lever i attraktionslagen men det har inte gjort att jag har slutat söka efter kunskap. Jag är hungrig efter utveckling och just nu så har jag 3 olika attraktioner som jag jobbar aktivt med, men dessa kan vi ta en annan dag.

Tycker du att det du nyss läste gav dig en bättre och framför allt djupare förståelse av attraktionslagen, så föreslår jag att du läser de andra inläggen med som handlar om attraktionslagen.

Hur köper jag dessa 4 spår?

Få tillgång till en av de bästa guidade visualiserings tekniken i 3 enkla steg!

  1. Välj vilken / vilka fokus områden du vill ha.
  2. Tryck på “Köp nu”
  3. Du kommer automatiskt hamna på checkout sidan.
    Där du behöver enbart ange ditt email och efter genomfört köp, så skickar vi dig en nedladdning länk med valda produkter.

Spåren levereras i MP3 format och du kan välja själv vart du vill spela upp dem.

Din drömbil

Här kommer du bli vägled när du står vid din bil, Hur säten luktar, hur nyckeln känns i dina hand, hur motorn svarar när du gasar. En mycket detaljerad upplevelse som kommer ge dig en tydligare bild av just din drömbil

79SEK
Ditt drömjobb

Här får du vägledning om  hur du ska tänka och framförallt känna när du har ett jobb som du älskar! Står du fast i ett jobb som du inte gillar, så kan detta vara en bra motivation och en liten push framåt. Det finns många olika jobb, överallt.

79SEK
Ekonomisk frihet

Här blir du guidad genom en process av hur det är att vara ekonomisk oberoende, Hur du kan välja vad du ska fylla dina dagar med, aldrig ställa larm och få mer tid med familj och nära.

79SEK
Ditt drömhus

Här får du en mycket enkel men intensiv genomgång av ditt drömhus, Du får lära dig att kunna se detaljer i ditt hus på det sättet som du bara drömmer om. Denna här har hjälpt mig mycket.

79SEK
Alla 4 Guidade attraktionsövningar i ett paket.

Du får omedelbar tillgång till Guidade Meditationer för att manifestera dina drömmar i din mail och kan direkt ladda ner ljudspåren.

Vi värdesätter din säkerhet och integritet. Alla transaktioner hanteras av Stripe Payments Gateway, en av de mest betrodda betalningsplattformarna i världen.
98SEK

Mindexploit.se använder sig av STRIPE som betalnings processor. Stripe är en internationell kassasystem som är betydligt smidigare och inte lika monopol inriktad som t.ex. Klarna, samt har lägre avgifter.
Om du har en webbshop, så rekommenderar jag att du kollar på Stripe. Vill du veta mer om Stripe så kan du göra det genom att klicka PÅ DENNA LÄNK TILL STRIPES HEMSIDA som tar dig till deras hemsida i ett nytt fönster/tab. 

Ditt köp som du gör här hanteras över en Krypterad SSL anslutning. Du ser ett hänglås uppe där själva hemsidans namn står och det betyder att hela sidan är krypterad. Vi sparar inte dina uppgifter.