3 enkla steg hur du kan Attrahera pengar med hjälp av attraktionslagen.

Lär dig attrahera pengar med tankens kraft – Mindfullness

I denna artikel kommer jag gå lite djupare i hur du attraherar pengar och jag ska försöka vidga dina vyer som det så fint heter. Jag kommer visa dig tydliga exempel som du kan göra. Ja, du kan attrahera vad du vill men över alla år som jag har varit involverad i attraktionslagen och alla jag har mött på mina föreläsningar och mina resor så är det främst en sak gemensamt. Pengar.

attrahera-pengar-affirmationer-attraktionlagen

När jag skapade denna plattform och den engelska versionen, så valde jag medvetet om att fokusera på materiella manifestationer. Av det enkla anledningen att jag har själv varit en så kallad ”prylbög”.

Många säger att pengar gör dig inte lycklig fast tänk en stund på vilka är det som säger det? Jag har varit både fattig och rik och tro mig när jag säger att jag blev lycklig. Lyckan kommer från den friheten som pengar ger dig.

När jag utformade en av mina visualiseringsspår som handlar om just att kunna attrahera pengar så la jag fokus på just frihet. Egentligen så skulle jag kunna döpa den till ”attrahera frihet”, men det är många som egentligen inte vet vad de ska göra med pengarna, eller att de vill ha frihet, utan de bara vill ha pengar för att ha det.

Hur man attraherar pengar med attraktionslagen!

Steg 1 för dig är att på ett tomt papper skriva ner vad du ska göra med alla pengar som du attraherar. Använd dig av present form(nu) när du skriver. Du kanske har en plan att bli skuldfri? Och detta är något som jag önskar alla! Bli skuldfri! Har du en massa lån eller krediter, så fixa dessa först. För då får du en känslig förnimmelse av vad frihet är.

Så här kan det se ut:

-Jag betalar tillbaks min skuld hos Swedbank
-Jag ger mina barn 500 000 kr var
-Jag köper strandvillan som är ute på blocket
-Jag investerar 30% på cryptovalutor.
-Jag åker med min familj till Bahamas/Thailand i en månad.

Alla är vi olika med olika drömmar eller tankar. Det tråkiga här är att många av oss hinner inte ens uppleva en dröm fullt ut, för det finns något inom en som stoppar det.
I en tanke som t.ex.: ”Ne men jag kommer ju aldrig få råd till detta?”, eller ”Men hur kan jag få frihet?”. Eller är du fast i ett tänk om att pengar inte gör dig lycklig, som jag skrev om i början?

Om du känner igen dig i det jag nyss skrev, så läs noggrant nu.
Så länge du har sån negativitet i dig, så kommer du inte lyckas. Om du har såna negativa tankar, så föreslår jag att du lär dig lyssna mer på dina inre signaler. Attraktionslagen fungerar som det låter. Att man attraherar till sig det man vill och för att det ska fungera så måste du sända ut det du vill ha.

Sänder du ut kärlek, så får du kärlek. Ändrar du din inställning som att du har pengar, så kommer pengar till dig.

Alla 4 Guidade attraktionsövningar i ett paket.

Du får omedelbar tillgång till Guidade Meditationer för att manifestera dina drömmar i din mail och kan direkt ladda ner ljudspåren.

Vi värdesätter din säkerhet och integritet. Alla transaktioner hanteras av Stripe Payments Gateway, en av de mest betrodda betalningsplattformarna i världen.
98SEK

Steg 2 – Affirmationer

Förstå att du ”redan är rik”

Du är född rik. Låter detta konstigt? Se på ett barn. Den är helt ofärgad av samhället, nyfiken och går på allt den ser. Orädd.  Senare i livet så  händer det något. Vissa saker som händer är bra, den lär sig till exempel  att eld gör ont. Antigen genom att någon säger det tillräckligt många gånger eller att den kanske bränner sig och upptäcker smärtan eld kan ge. Sen blir barnet så pass gammal så att det går börjar i skolan. Och där börjar en annan process, att anpassa sig till samhället. Att lära sig saker och få en allmänbildning.

Jag skulle vilja påstå, att bli som alla andra och lära sig att ett jobb är bra och tryggt och en massa såna saker. Sen 20 år sedan kanske har kommit på att men jag vill inte följa andra, eller kanske inser att det är tryggt att följa andra och nöja sig med sin fasta inkomst, och blir en trygg medborgare med skulder upp över öronen med villa, Volvo och familj. (Inget fel i villa, Volvo eller familj, det är skulderna det är fel på)

Varför skriver jag detta så här? Jo, för att jag vill utmana dina tankar, är du rädd och har anpassat dig i systemet eller är du en sökare?  Om du läser detta så är du troligast en sökare som vill förändra någonting i ditt liv. Det fantastiska är att du är på väg. För allt börjar med en tanke.. sen kommer arbetet.  Så varför inte fortsätta och tänka att du redan är rik? Vad sägs om att skapa en avspänd förhållning till just pengar?

Se denna korta filmen om hur det fungerar

Sluta oroa dig över pengar.

Jag personligen oroar mig aldrig numera över pengar. Men låt oss backa lite till hur jag kom hit, för jag vet att glappet mellan mina tankar och där du befinner dig kan vara stort.

Många år sedan när jag började med attraktionslagen. Så lärde jag mig att känslan ”orolig” skapar negativa signaler och hämmar min attraktions process. Så jag eliminera allt som har med oro för pengar att göra och istället så började jag jobba aktiv med att lita på processen.

Jag tog till mig en filosofi som på engelska heter ”fake it until you make it.”

Redan då var jag intresserad av datorer och att skapa. Mentalt så visualiserade jag mig ett företag. Mitt första mentala företag, Jag döpte den till IWS, Independent Web Solutions. Jag designade visitkort och gav mig själv en titel.
Det coola här är att jag idag har ett Thailändsk bolag som heter IMP, International Media Productions Co., Ltd. Hur ballt är inte det? Jag låtsades och nu har jag det. Det är så enkelt.

Attrahera-pengar-thai-bolaget-attraktionslagen

Desto snabbare du fattar det, desto roligare blir det i ditt liv.

Om jag skulle på ett enkelt och konstis sätt beskriva det hela vore det så här:

-Skapa tillit till processen.

-Sluta oroa dig.

-Fyll dig själv med hopp

-Välkomna resultatet.

Ja lite ”tro hopp och kärlek”, men ack så sant!

Har du sett filmen ”The Secret” eller läst boken, så förstår du. Har du inte sett eller läst. Prioritera att göra det. Det ger dig en väldigt solid grund i att kunna ”välkomna resultatet”.

Alla 4 Guidade attraktionsövningar i ett paket.

Du får omedelbar tillgång till Guidade Meditationer för att manifestera dina drömmar i din mail och kan direkt ladda ner ljudspåren.

Vi värdesätter din säkerhet och integritet. Alla transaktioner hanteras av Stripe Payments Gateway, en av de mest betrodda betalningsplattformarna i världen.
98SEK

Steg 3 – Bli en pengar magnet

När du ställer in din frekvens i ”mottagnings-läge” , det vill säga att hela du vibrerar i positiva känslor och ja, lite som att vara kär, så kommer det börja hända oförutsägbara saker i ditt liv som kanske verkar lite mambo-jambo. Men det är inte konstigt egentligen. Det är lite som ”lika barn leka bäst”.

Detta är kraften i attraktionslagen. Att känna sig på moln, att känna tillit att få vara fri och det viktigaste att få alla dessa kvittenser levererade i vetskap att du gör rätt!

Frågar du mig, så föreslår jag att du köper hela bundle paketet och kör dem varje dag. Gör detta som en del av din process för mina ljudövningarna är en fantastisk komplement som löser ett problem. De snabbar upp din lagen om attraktion process   och är ett mycket bra kompletterings verktyg.

Har du svårt att få
lagen om attraktion
att fungera?

Vår demonstrationsvideo ger dig en glimt av kraften i våra attraktionsmeditationer. Klicka på play-knappen och upplev själv hur våra attraktionsmeditationer kan hjälpa dig att manifestera det du önskar.

Alla 4 Guidade attraktionsövningar i ett paket.

Du får omedelbar tillgång till Guidade Meditationer för att manifestera dina drömmar i din mail och kan direkt ladda ner ljudspåren.

Vi värdesätter din säkerhet och integritet. Alla transaktioner hanteras av Stripe Payments Gateway, en av de mest betrodda betalningsplattformarna i världen.
98SEK

Över 10 000 manifesterande kunder

Få tillgång till en av de bästa guidade visualiserings tekniken i 3 enkla steg!

  1. Välj vilken / vilka fokus områden du vill ha.
  2. Tryck på “Köp nu”
  3. Den enkla checkout sidan kommer laddas, där du behöver enbart ange ditt email, så får du de digitala ljudspåren i mailadressen du skrev.

Spåren levereras i MP3 format och du kan välja själv hur du vill spela upp dem. Från din telefon, paddan, datorn eller från ett usb minne.

Attrahera pengar talmanus

Här bifogar jag hela manuset jag har använt till just den övningen. Jag har bara tagit bort introt och outrot.

När du nu ligger här, så ska du fokusera på din känsla inom dig.

Fokusera på vad du känner. Det du känner vet bara du och antigen är det positiv eller så är det negativ. Du kanske är redan lugn och helt mottaglig för det du hör mig säga, eller så kanske du är stressad av yttre omständigheter.
Vi ska nu vrida om allt till att vara positivt.

Du tänker… och varje tanke som strömmar genom dig skapar olika känslor i dig.

Dåliga tankar, skapar negativa känslor och bra tankar skapar positiva känslor.

Du ska nu bara fokusera på positiva tankar, positiva signaler som du kommer ge dig positiva känslor.  Vi ska göra detta genom att tänka på ett ord.

Ta ett djupt andetag

In genom näsan och ut genom munnen.

Känn hur du blir mer och mer lugn och allt inom dig blir mer harmoniskt.

Frihet.
Tänk på ordet frihet och försök definiera vad frihet är för dig?
Sätt nu ordet frihet i en upplevelse.
Till exempel så kan frihet vara att kunna gå upp när du vill alla dagar i veckan.

Frihet kan även vara att kunna vakna upp och göra exakt det du vill och hur du vill.
Hur skulle det kännas att vakna en kall höstdag och du har möjligheten att boka ett flyg till ett varm solig plats och ta med dig dina vänner eller familj? Att ha semester när du vill och att veta att pengar inte är några problem. Känn hur det lugnet fyller hela dig och strömmar genom hela din kropp.
Känn hur du känner dig trygg. Du fylls med sinnesro och du vet att du lever i nuet utan att behöva ha oro inför morgondagen.

Tänk nu på hur det skulle kännas att tillbringa tiden med att göra någonting som du älskar? Att du får hålla på med din passion här i livet oavsett vad det är.
Tänk nu hur du befinner dig i en miljö, där du gör det du vill göra och känn den friheten. Att du inte behöver oroa dig på hur mycket saker kostar. Att du kan gå in i en affär, ta det du vill ha utan att ens kolla på prislappen.

Hur skulle ditt liv se ut utan att behöva ha några ekonomiska hinder?
Fokusera nu ett tag på alla saker du skulle göra.
Tänk på allt du vill göra, allt du vill uppleva och låt dig fyllas med livsglädje och motivation.
Det du känner nu är frihet. Ekonomisk frihet. Du känner hur det är att vara ekonomisk oberoende.
Sträck ut dina händer längs dig nu och ta ett djupt andetag. Låt pengar falla ner på dina öppna händer.
Se nu hur sedlar sakta glider ner mot dina händer i ett konstant flöde. Känn doften av alla pengar som sakta faller ner mot dina öppna händer. Låt dig fyllas med glädjen av att du inte behöver längre känna nån oro i ditt liv.
Känn hur allt blir enklare i ditt liv, för dig och dina nära och kära.

Känn den friheten som det ger dig och låt den lycka växa inom dig från bröstet och ut till dina fingertoppar och vidare till pengarna som sakta faller på dina händer.

Se hur sedlar faller en efter en mot dina händer och känn hur dina händer trycks ner mot underlaget.

För varje sedel som faller mot dig, så blir du mer och mer fylld med frihet och lycka.  För du vet att du kan göra vad du vill och att inga drömmar är längre utom räckhåll.

Ta ett djupt andetag

In genom näsan och ut genom munnen.

Känn hur du blir mer och mer lugn

Fyll dig med vetskapen om att ditt liv är enklare nu. Att du inte behöver kolla på prislappen längre och att du är i full kontroll över ditt liv. Du kan när som handla vad du vill och till vem du vill. Känn hur du nu inte längre är beroende av pengar. Hur du har ändrat din tillvaro och hur du lever i överflöd varje dag.  Utan stress och negativa tankar om begränsningar.  Du fylls av lycka för att du är fri i ditt sinne. Låt den lyckan strömma i hela dig.

Ta en stund nu och gå in i din nya värld där det inte finns några begränsningar och se hur din dag ser ut från morgon till kväll.  Lägg märke till vad du äter till frukost, vad du gör efter det, vart du än är på jorden. Med vilka du äter lunch. Vad du har för aktivitet under dagen och fortsätt se hur saker blir klarare och klarare. Bli helt övertygad om att det du upplever och känner nu, kommer bli din vardag. Se till att göra det till din vardag, för att det är bara du som kan göra det.

————————————-

Kom ihåg detta tillstånd du just nu upplever, för att det är denna känsla som du nu känner så stark, som kommer att vara som en osynlig kompass mot ditt mål.

Nu vill jag att du ska fokusera på ditt inre här och nu…
Andas in genom näsan och ut genom munnen ett tag och känn efter hur du känner.

Du ska nu programmera dina trigger punkter, så att varje gång du utlöser dem, så kommer du gradvis kunna återkomma till detta tillstånd. En välbehaglig känsla som fyller dig med glädje, tacksamhet och kärlek..

Ligg kvar en stund och gör trigger övningen samtidigt som du fokuserar på din djupa andning.  Och känn hur hela du blir ljus, du blir ljus inombords, du kan associera din lycka och glädje du upplever med ljusskenet.

Det här ljuset är energi. Det är energin som kommer vägleda dig till ditt mål.

Håll kvar din trigger och när du är redo, öppna dina ögon.
Känn efter och minns denna känsla.